Chcete byť nezávislý od dodávok energií? Kúpte (postavte) si QEG – generátor na kvantovú energiu

QEG

QEG

Pred 130 rokmi Nikola Tesla vyvinul a patentoval okrem iného aj generátor kvantovej energie. Jeho patenty sa stali teraz verejné.

Na začiatku je použitý štartovací zdroj energie, ktorý roztočí rotor v jadre generátora. Špeciálna konfigurácia oscilátorov v jadre generátora vyvolá rezonanciu. Akonáhle je dosiahnutá rezonancia, je možné odpojiť napájanie motora zvonka, lebo generátor je schopný už sám generovať dostatočné množstvo elektrickej energie.

AK MÁTE VZDELANIE V TRADIČNEJ FYZIKE A DLHÉ ROKY STE V TEJTO OBLASTI NEPRACOVALI, MUSÍTE SI NAJPRV UROBIŤ SVOJ VLASTNÝ VÝSKUM V OBLASTI ZÁKLADNÝCH PRÍSTROJOV NA KVANTOVÚ ENERGIU A OBOZNÁMIŤ SA S ICH FUNGOVANÍM (napr. rezonancie a ladenie).

Bežné alternátory (generátory striedavého prúdu) spotrebujú viac energie príkonu, než je výkon, ktorý poskytnú. Napríklad jedna vetva odberu energie alternátora používa 18 kW (24 konských síl) na vyvinutie výstupného výkonu 13 kW. V QEG príkon slúži iba na udržanie rezonancie v jadre, ktoré využíva len malý zlomok výstupného výkonu (menej ako 1000 wattov na výrobu 10 000 kW) a keď je už kvantový generátor uvedený do chodu, poskytuje túto energiu svojmu vlastnému motoru s ťahom 1 konskej sily. Toto sa nazýva „overunity“ (vytvorí viac energie než spotrebuje). Keď sa prístroj vybudí na rezonančnú frekvenciu, poháňa sa ďalej už sám.

Technická dokumentácia
Podrobnejší popis

J.P. Morgan nemohol inštalovať merač na prenos elektriny vzduchom a preto odpratal Teslove nápady z cesty pre svoj vlastný zisk a moc – a zlomyseľne zničil tohto človeka. Hoci elektrárenské podniky povedali ľuďom, že jediný spôsob získania elektrickej energie je od nich a my sme na nich závislí, pravda je taká, že sme ukrátení o tento alternatívny zdroj kvantovej energie už takmer 130 rokov. Morganovo ovládanie dodávky elektriny sa za celý ten čas neuvoľnilo ani trochu a v skutočnosti platíme za elektrinu oveľa viac než kedykoľvek predtým.

QEG je určený na nepretržitú výrobu elektrickej energie rádovo od 10-15 kW (kilowattov) a môže byť nastavený na jednofázový výstup s napätím buď 120V alebo 230-240V.

Už boli kúpené licencie na výrobu a predaj týchto zariadení v EU. Na Slovensku by sa to malo začať vyrábať a predávať 2019/2020:

Staršie video:

Ako to dopadlo? Posúďte sami po zhliadnutí videa:

Či aj on dopadol ako iní?:

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
62 209 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme