Brandon Bays – Metóda Cesta je volanie k návratu domov

Brandon Bays

Brandon Bays

Asi málokto kto sa zaoberá celostnou medicínou nepozná známu americkú liečiteľku Brandon Bays. Jej metóda Cesta sa úspešne využíva vo viac ako 40 krajinách a známa rovnomenná kniha bola preložená do mnohých jazykov.

Napriek nepopierateľnému komerčnému úspechu a dá sa povedať statusu celebrity, je pani Brandon veľmi milá a skromná osôbka, bez manierov, naučených fráz a umelých “amerických” úsmevov. A to sa cení!

Úplne prvý dojem, ktorý som mal pri stretnutí s ňou bola akási láskavosť a milota, ktorá sa z nej priam liala, a ktorou obklopuje nielen seba, ale i ľudí vôkol. Ak si k tomu pridáte aj jej nespornú charizmu, tak niet sa čo čudovať, že jej osobný príbeh a Cesta priťahuje toľko ľudí po celom svete bez ohľadu na vek, pohlavie či rasu.

Posolstvo i metóda sú veľmi zrozumiteľné a dá sa povedať jednoduché. Veď napokon k tomu najhlavnejšiemu a najzákladnejšiemu v živote nepotrebujeme zložité filozofické postuláty ani znalosť latinčiny. Veľmi stručne by sme o podstate terapie Cesta mohli povedať, že vďaka pochopeniu významu svojich emócií a ich precíteniu vo fyzickom tele sa emočný blok spojený s daným problémom odstráni. Čím si vieme vyliečiťmnožstvo fyzických i psychických problémov, keďže ako potvrdzujú aj vedecké výskumy, nespracované a potlačené emócie a celková psychosomatika sú zodpovedné za viac ako 80% našich chorôb.

Brandon_Bays_2

Tu vám spolu s mojou milou kolegyňou Erikou Vincourekovou, ktorá síce položila iba zopár, ale zato veľmi zmysluplných otázok, prinášame rozhovor s pani Brandon Bays o jej Ceste životom, vedeckom pojatí jejmetódy, skúsenostiach s liečením a mnohom ďalšom. Rád by som taktiež poďakoval mojej milej kolegynke Zuzke Šestákovej za výborný simultánny preklad z angličtiny. Príjemné počúvanie i sledovanie prajem:

Zdroj článku: www.2012rok.sk

Knihy od Brandon Bays

CD  z prednášok PhDr. Jany Koczkášovej

Prednáška s PhDr. Janou Koczkášovou v Košiciach

Brandon Bays a PhDr. Jana Koczkášová

 

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 022 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme