Solfeggio frekvencie – tóny života – samoliečiaci proces hudbou

Solfeggio frekvencie pochádzajú z veľmi starej hudobnej stupnice používanej v starovekej hudbe, náboženských spevoch a obradoch (poznáme ich z gregoriánskych chorálov). Tieto spevy sa skladajú zo zvláštnych tónov alebo frekvencií, ktoré keď sú spievané v harmónii, a v latinčine, majú obrovskú duchovnú silu.

obrázok so súhlasom duron123 / FreeDigitalPhotos.net

obrázok so súhlasom duron123 / FreeDigitalPhotos.net

Do roku 1955 bola väčšina hudby ladená okolo 432 Hz. Skladby v tomto ladení sú príjemnejšie a vypĺňajú priestor priamo vo Vás. Majú silu preniknúť hlboko do hlbín podvedomia a silno podporovať liečenie a transformáciu. Aby však dvaja muzikanti z rôznych kútov zeme pri stretnutí mohli hrať spolu a neznelo to falošne, bolo treba uzákoniť jednu spoločnú frekvenciu, na ktorú budú naladené všetky nástroje. Hovorca NSDAP Josef Goebbles v roku 1939 navrhol ladenie do komorného A na 440 Hz a v roku 1955 bola táto frekvencia odsúhlasená medzinárodnou organizáciou pre normy (ISO). Ako sa na túto frekvenciu prišlo? Všetko bolo financované a podporované ešte oveľa skôr Rockefellerovovou nadáciou keď klarinetista John Calhoun Deagan zložil vojnovú znelku (v ladení 440 Hz) používanú v druhej svetovej vojne. Nemci a Američania poznajúc „zázračné manipulačné účinky“ tejto frekvencie ju používali na mnohé ďalšie účely.

Za prinavrátenie frekvencie 432 Hz sa postavilo veľa hudobníkov, ale doteraz bez úspechu.

Pozrite si video kde pri 432 Hz sú obrazce spojené a pri 440 Hz sú prerušované:

Môže mať tak malý rozdiel (8 Hz) taký výrazný vplyv na ľudské vedomie a psychiku? 432 Hz je frekvencia prirodzených harmonických vĺn a tak pozitívne pôsobí na všetko živé, teda aj naše vedomie a DNA. Frekvencia 432 Hz je spájaná s Fibonacciho postupnosťou.

Hudba rôznych žánrov, dnes predávaná na CD, či komerčne vysielaná do éteru (rádio, TV, …) je atonálna a pôsobí deštrukčne v porovnaní s transformačnou silou Solfeggio tónov.

Jedna z Solfeggio frekvencií je známa ako “528 Miracle”. Má schopnosť opravovať poškodenú DNA, čím dochádza k liečeniu organizmu. Bola použitá aj genetikmi pri biochemických procesoch.

Solfeggio frekvencie obsahujú šesť čistých tónov, pomocou ktorých sa vytvorila stredoveká hudobná stupnica:

1. UT queant laxis – 396 Hz – oslobodenie sa od viny a strachu
2. RE sonare fibris – 417 Hz – výmaz minulých situácií a vytváranie pozitívnych zmien
3. MI ra gestorum – 528 Hz – transformácia, oprava poškodenej DNA (zázraky)
4. FA muli tuorum – 639 Hz – rozvíjanie vzťahov (vytváranie spojení)
5. SOL lve polluti – 741 Hz – prebúdzanie intuície
6. LA bii reatum – 852 Hz – návrat k duchovnému poriadku

Účinky a ich funkcie:

174Hz – Anestetikum, odstraňuje bolesť fyzickú aj duševnú, dáva orgánom pocit bezpečia a motivuje ich k čo najlepšej činnosti.

285Hz – Lieči rany, popáleniny, poškodené tkanivo do pôvodnej podoby.

396Hz – Dáva oslobodzujúci pocit od viny a strachu, napomáha dosiahnutiu cieľov, umožňuje prebudenie a návrat k realite.

417Hz – Uľahčuje zmeny, môže zmeniť odcuzenie človeka od Boha a návrat na správnu cestu. Čistí traumatické zážitky a vymaže deštruktívne vplyvy minulých udalostí. Odsrtaňuje obmedzujúce pocity, podporuje DNA, dodáva energiu.

528Hz – Transformácia, zázraky, opravuje DNA do pôvodnej podoby. Frekvencia lásky. Zvyšuje energiu, tvorivosť, vnútorný kľud, privádza duchovné zážitky a osvietenie.

639Hz – Súdržnosť vzťahov, harmonizácia mozgu a spoločnosti. Podpora komunikácie bunky so svojim okolým. Komunikácia s paralelnými svetmi a duchovnými svetmi.

741Hz – Napomáha vyjadrovaniu, riešeniu, prebúdza intuíciu, spája s nelineárnym poznaním. Čistí bunky od toxínov a elektromagnetického žiarenia. Vedie k čistejšiemu a zdravšiemu životu.

852Hz – Prehlbuje intuíciu, napomáha návratu k duchovnému poriadku. Prebúdza lásku bez podmienok a akýkoľvek systém do pôvodného perfektného stavu. Je spojený so svetlom a duchom, umožňuje návrat k jednote.

963Hz – Posvätný akord, prebúdza DNA a aktivuje šišinku

Všetkých 9 solfeggio frekvencií ➤ Spojenie s Vyšším Ja | Čistý tón:

Viac info o solfeggio frekvenciách: transformace.info a www.facebook.com

Ak by STE len vy vedeli, aká je všetka sila čísel 3, 6 a 9, potom by ste držali kľúč k vesmíru vo svojej ruke. – Nikola Tesla –

Tieto tri čísla tvoria koreň vibrácií starých Solfeggio frekvencií. Frekvencie sú tóny elektromagnetickej hudby. Vesmír je krásna symfónia zvukov a melódií … viac info

Vibračné liečivé zariadenie Nikoly Tesly: Liečivá stránka zvuku a vibrácií:

Telegramová stránka, ktorá sa venuje aj kimatike – Sfalšovaná veda a hisTÓRia

  • Ďalšie články o hudbe
  • Agentúra RETRO – Ozvučenie a svetlá na ľubovoľnú akciu. DJ na príležitostné, tematické party, svadby, 50-tky, …Hity súčasné, ale aj minulé (70´, 80´roky), šlágre, ľudovky, čardáše, … pri kvalitnej hudobnej produkcii, svetelnej a laserovej atmosfére. Karaoke show, výuka tancov, …
Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
35 019 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme