Anti-parazit – unikátny produkt s protiparazitálnymi účinkami

Originálna receptúra – jedinečnosť zloženia spočíva v tom, že produkt obsahuje presné kombinácie bylín, ktoré sú dávkované v takom pomere, aby mali čo najsilnejší účinok pri likvidácii parazitov.

Prečo sme použili Slovenské bylinky?

Jednoducho preto, že človek narodený v daných klimatických podmienkach potrebuje pre svoj život potravu a jej vyžarovanie z oblasti kde sa človek narodil.

Preto ľudia žijúci v zahraničí potrebujú raz začas prísť domov načerpať energiu.
Bylinky vypestované v klimatických podmienkach v ktorých sa človek narodil sú pre neho najvhodnejšie a najúčinnejšie.

Podporujeme Slovensko
Dbáme nato, aby naše výrobky boli pestované a vyrábané výhradne na Slovensku.
U nás nenájdete žiadne čínske, americké, či produkty z iných krajín.

Zloženie:

Orech kráľovský, kôra plodu – Juglans regia L.
Kôra plodu orecha kráľovského pôsobí na viac ako 200 druhov parazitov. Užíva sa pri dezinfekcii kože, vypadávaní vlasov a na podporu funkcie štítnej žľazy.

Klinček voňavý, kvet – Syzygium aromaticum L.
Pôsobí proti parazitom. Má výrazné dezinfekčné a miestne znecitlivujúce účinky. Dezinfikuje dýchacie cesty, lieči prieduškové zápaly. Povzbudivo ovplyvňuje činnosť srdcového svalu.

Palina obyčajná, vňať – Artemisia vulgaris L.
Pôsobí proti parazitom. Obsahuje jód, zlepšuje metabolizmus, užíva sa pri dráždivom hrubom čreve, pôsobí ako tonikum a antisklerotikum, taktiež podporuje trávenie a tvorbu žalúdočných štiav.

Mäta pieporná, vňať – Mentha piperita
Je vhodná na liečenie žalúdočných a žlčníkových kolikov, na zvýšenie tvorby žalúdočných štiav a žlče, plynatosť, ochorenia dýchacích ciest. Má protizápalové a dezinfekčné účinky.

Zemežlč menšia, vňať – Centaurium erythaea
Pôsobí proti parazitom. Užíva sa pri nechutenstve, žalúdočných problémoch, pri zlom trávení. Tiež pri ochorení pečene a ako pomocný liek pri cukrovke.

Tekvica obyčajná, semeno – Cucurbita pepo
Je odporúčaným a používaným prostriedkom proti črevným parazitom. Zabezpečuje normálne funkcie dýchacieho systému, imunity. Udržiava stálu hladinu cukru a cholesterolu v krvi, normálnu činnosť srdca. Slúži ako účinný antioxidant a umožňuje bezproblémovú činnosť čriev.

Materina dúška obyčajná (tymian) – Thymus serpyllum
Pôsobí proti stafylokokom, streptokokom a salmonelám, má silné antiseptické a dezinfekčné účinky. Užíva sa pri pásovom opare a ochoreniach pľúc, priedušiek a pri kašli.

Ďumbier lekársky – Zingiber officinale
Stimuluje krvný obeh, zlepšuje periférne prekrvenie, zmierňuje nadúvanie a koliky. Navodzuje potenie, znižuje hladinu cholesterolu v krvi, zabraňuje kinetóze. Užíva sa pri celkovej vyčerpanosti, nedostatku energie, stimuluje pľúca pri infekciách a zbavuje telo parazitov.

Sladké drievko, hladkoplodé, koreň – Glycyrrhiza glabra
Pôsobí proti parazitom. Extrakt sladkého drievka má špeciálne protizápalové účinky, podobné účinkom glukokortikoidov, hormónov kôry nadobličiek. Podporuje aj vykašliavanie, pôsobí tiež ako mierne preháňadlo, je vhodný pri žalúdočných vredoch, vredoch dvanástnika.

Pamajorán obyčajný, plod – Origanum vulgare
Pôsobí proti parazitom. Vďaka vysokému obsahu éterických olejov tymol zlepšuje vykašliavanie a je teda vhodný aj pri nachladnutí. Ukľudňuje nervy pri podráždenosti. Ukľudňujúco pôsobí aj na hladké svalstvo celého organizmu a odstraňuje kŕče. Slúži aj ako antimykotikum nielen na ženských orgánoch a zbavuje telo plesní.

Fenikel obyčajný, plod – Foeniculi vulgare Miller
Je to výborné sekrétolytikum, uľahčuje vykašliavanie, tlmí kŕče, nadúvanie, zlepšuje trávenie a tvorbu mlieka. Podporuje trávenie a upokojuje.

Ľudský organizmus je často napádaný množstvom parazitov, ktoré narúšajú vnútornú rovnováhu tela.

Zoznam najčastejších príznakov a symptómov, ktoré parazity vyvolávajú:

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 357 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme