Ako si prinavrátiť plnú funkčnosť obličiek a močových ciest!

Základným prípravkom na ovplyvnenie všetkého, čo patrí k prvku Voda, je Renol.

Nie je ale sám

Renol harmonizuje obličky a močový mechúr, ktoré aj prečisťuje. Navyše podporuje pohlavné funkcie, zlepšuje plodnosť a schopnosť udržať plod. Pôsobí proti niektorým formám vysokého tlaku. Regeneruje kosti a posilňuje výživu kĺbových chrupaviek. Vzhľadom na to, že obličkám prislúcha kontrola emócie strachu, dá sa Renol užívať pri psychickom šoku, ľaknutí, vydesení. Aj dlhodobá expozícia strachu je dôvodom na podávanie Renolu.

Renol kvapky - pre viac info klik na obrázok

Renol kvapky – pre viac info klik na obrázok

Z pohľadu TČM ide o prípravok, ktorý podporuje jang obličiek, poťažmo celkový jang. A ako vieme, jang je to, čo umožňuje všetok pohyb, všetko, čo si vyžaduje akékoľvek presuny, vrátane tých v organizme. To sa týka nielen pohybu ako takého, ale aj sily pre metabolizmus, trávenie. Sila jangu je zdvíhacia, keď jej je málo, máme nízky tlak. Je aj zahrievacia, pri jej nedostatku nás trápi zimomravosť a ľahko podľahneme útoku chladu – nachladnutiu. Vyčerpáva sa fyzickou prácou a bojom s chladom. Dá sa obnoviť prehriatím tela – v týchto chvíľach je veľmi vhodný Balneol. Prekrásne prehreje, vypudí chlad, podporí celkový jang.

Často to ale nestačí. Buď nemáme možnosť sa ihneď ohriať, alebo bolo prechladnutie príliš veľké. A vtedy prichádzajú na rad prostriedky podporujúce jang, teda Renol, eventuálne King Kong. Dlhodobé oslabovanie jangu je obvyklou súčasťou starnutia. Preto je Renol vhodný pre starších ľudí ako prostriedok podporujúci ich kosti, kĺby, fyzickú aktivitu a životnú silu.

Ponúka sa otázka, aký je rozdiel medzi Renolom a King Kongom. Jednak je Renol pentagramový prípravok, čo znamená, že vyslovene podporuje Vodu so všetkým, čo k nej patrí, a je veľmi účinný na dopĺňanie jangu obličiek. King Kong dokáže skvelo podporovať život, najmä všetky metabolické funkcie a rastové procesy, vrátane hojenia.

Hojenie je veľmi náročný pochod, preto je po operáciách a úrazoch King Kong vhodným prípravkom. Jeho pôsobenie je zaujímavé vo vypätých životných situáciách alebo pri extrémnych výkonoch. Zlepšuje sústredenie a dáva silu na svalovú aktivitu. Z tohto dôvodu ho používajú aj športovci ako prírodný prostriedok pri výkonoch. Nie je dopingom, pretože jeho hlavnou zložkou je bylina Smilax officinalis, ktorá stimuluje tvorbu dôležitých hormónov, najmä testosterónu.

Ďalším prípravkom, ktorý priamo súvisí s vodou, je Skeletin. Jeho pôsobením je možné doplniť dôležité látky nevyhnutné pre pevné kosti a kvalitu kĺbovej chrupavky. Kosti potrebujú totiž nielen vápnik, ale aj fosfor, horčík a kolagén, ktorý im dodáva pružnosť.

Kolagén však najviac potrebujú kĺby na stavbu svojich chrupaviek, ktoré sú mechanicky opotrebovávané pri pohybe. Účinok Skeletinu je možné “poslať” do kostí a kĺbov Renolom, ktorý posilňuje obidve tkanivá energeticky a podporuje ich metabolizmus. Tento postup je veľmi vhodný u artrózy aj u osteoporózy.

Ako chrániť životnú silu uloženú v obličkách?

Pre viac info o ochorení obličiek klik na obrázok

Pre viac info o ochorení obličiek klik na obrázok
free photo www.pixabay.com

Stačí dodržiavať niekoľko jednoduchých pravidiel, ktorých praktické uplatnenie je pri súčasnom životnom štýle veľmi obtiažne. Najdôležitejšie je odpočinúť si, keď sme unavení. Nie vypiť tri kávy, ani použiť iné “povzbuzovadlo”, ale odpočinúť si. Len tak si zachováme dostatok sily na extrémne situácie, ktoré sa v živote občas vyskytujú. Nedá sa stále len brať. Naše telo sa potrebuje regenerovať, ale aj primerane zaťažovať. Oboje je nevyhnutné pre jeho harmonický rozvoj.

Vďaka tomu, že muži majú podstatne viac jangu než ženy, sú aj viac náchylní využívať ho. Je to prirodzené a správne. Muži sú tí, kto je aktívny, strážia svoj priestor, ochraňujú ho – vrátane rodiny. Oni menia veci, dávajú do nich silu, ktorou disponujú – teda jang. A vďaka tomu je jang u mužov viac zraniteľný. Inými slovami – muži majú častejšie oslabené obličky než ženy, čo má vplyv na množstvo zdravotných ťažkostí.

Obličky sú súčasne orgánom, ktorý celkom zodpovedá za počatie a udržanie plodu, nakoniec aj za pôrod. A tak sa ich vyčerpanie často zúčastňuje na poruchách plodnosti. Renol môže pomôcť, aj keď situácia býva často zložitejšia.

Takže ak to zhrnieme, je sila obličiek pre pocit zdravia celkom zásadná. Musíme si ich chrániť a ich silu budovať a obnovovať. Je to logické. Ak ich vyčerpáme, vystavujeme sa riziku rôznych chorôb. Dnešná doba je plná strachu. Strachu z vecí, ktoré sú nám predkladané ako dôležité, a nie vždy to tak je. Treba žiť čo najviac teraz. Čokoľvek v živote príde, nejako vyriešime. Niekedy lepšie, inokedy horšie. Je dôležité mať stále na pamäti, že situácie sa vyvíjajú, a aj keď sú práve veľmi ťažké, nebude to tak stále.

Život sa nedá zastaviť, treba ho žiť.

Prajem vám, aby ste dokázali žiť v súlade so svojím založením, so svojimi potrebami tak, aby bola vaša životná sila pevná a stabilná, aby bolo dobre vám aj ľuďom okolo vás.

Autor: MUDr. Alexandra VOSÁTKOVÁ

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
7 234 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme