Svetová hisTÓRia bola vytvorená len v XVII storočí

Joseph Scaliger (1540 – 1609) vymyslel koncepci hisTORie (tj. FILTR ZNALOSTÍ) se všemi souvisejícími principy, jako je vývoj Země a národů a to až do 16. a 17.století.

Scaliger vymazal reálných 1000 let dějin a přepsal je hisTORií a Světová Chronologie se stala monopolem vědomostí na mnoho století. Vydal též knihu Cyklometrika o podřízení kruhu čtverci, kde se kvadráty snažil měřit kruh. Podřídil své dílo Kabale a Bohu Jahvemu a mj. tvrdí, že všechny prajazyky na Zemi vznikly výlučně z hebrejštiny.

Joseph_Justus_Scaliger

Joseph Justus Scaliger

Takto se vyprojektovaly neexistující Římská, Řecká a Franská říše, zkreslila se Antika a konalo se neexistující „stěhování slovanských národů“. Vymysleli se „klasičtí“ řečtí a římští autoři, a středověké kroniky.

Cílem je skrýt tisíciletou Državu Slavjanů a Árijců a to Rassénii, Velkou Skýtii a Velkou Tartárii, a toto období překrýt historickým falzem tzv. západní civilizace.

FILTR NAUKY za účelem vytvoření monopolu na Poznání, včetně poskytování vzdělávání, zkreslení Dějin včetně odmítnutí nálezů předkládaných o minulosti, falšování archeologických nálezů, chronologie knih, uměleckých děl, mincí, vkládání listů do letopisů, kronik. Podsouvání textů napsaných ve jménu jiných autorů. Falšování současného přírodovědeckého výzkumu v chemii, biologii a ostatních vědách.

Ničení všeho, co této NAUCE nevyhovuje: Odstraňování lidí, kteří svými objevy ohrožují monopolní koncepci, archeologických důkazů a nalezišť, publikací a knižních zdrojů. Zatajování nevhodných informací na všech úrovních.

Tito pseudovítězové v podobě historických vrahů úmyslně odstraňují informace z Dějin o nežádoucích epochách, krajinách, národech, státech, lidech a faktech. Ničí artefakty a formují novou chronologii. Dějiny přepisují tak, aby vyhovovaly pouze ideologii „vítězů“.

Mechanismus vlivu je jednoduchý
Vybere se národ nebo jeho část, kterému vytvoří jazyk a abecedu podle principu „piš jako slyšíš, anebo jak se mluví, tak se píše“. Přepíšou jeho minulost, napasují na tento národ tzv. pravou chronologii od nich podsunutou, zakážou mluvit původním rodným jazykem, donutí ho mluvit cizím jazykem a nebo jediným původním dialektem jazyka. Nahradí kalendáře, náboženství, abecedu atd. A ty, kdo nesouhlasí, zabíjejí, mučí nebo šikanují. To vede k narušení národní identity.

Tento vliv je i Čechách a na Slovensku dobře známý. A i zde byl vytvořen jazyk podle filozofie „piš jak slyšíš“.

– Kdo a proč falšuje Dějiny
– Kde byli do hisTORie vloženy smyšlené události a osobnosti
– Jak se k tomu používá tzv. FILTR ZNALOSTÍ
– Které skutečné Dějiny byly falzifikací překryty
– Jak silně je do vědomí a podvědomí našich životů tento virtuální systém implementován …
se dozvíte v článku: Nová CHRONOLOGIE dějin lidstva

Anatolij Timofejevič Fomenko a jeho Nová chronológia

Všeobecne prijatá verzia svetovej histórie bola vytvorená len v XVII storočí. Bola upravovaná až do 19. Storočia – táto verzia je nesprávna. Teraz, keď sa nahromadilo obrovské množstvo materiálov, prišiel čas, aby sa zostavili hlavné zistenia a zrekonštruovala skutočnú minulosť. …viac info nájdete v knihe A. T. Fomenka: Ako to bolo naozaj (pdf)

Dovoluji si předložit úvahy nad knihami docenta Gleba Vladimíroviče Nosovského a akademika Anatolije Timofejeviče Fomenka „Rekonstrukce všeobecné historie – nová chronologie“ a „Imperium – nová chronologie“:

Multimediálne múzeum Novej chronológie v Jaroslavli pri Moskve otvára 2.01.2020

Donedávna nebolo jasné, kedy na našom území odobrali Starosloviensku Bukvicu a zaviedli latinku. Ale nález knihy so zákonom cisára Jozefa II. z roku 1786 nám mnohé vyjasnil. Ešte v roku 1786 musel cisár vydávať zákony v staroslovienčine, pretože inak by mu obyvatelia nerozumeli. A ako to vlastne dosiahli?

Skupina nadšencov nespokojná s oficiálnou verziou dejín – históriou – pátrala v starých maďarských archívoch a knižniciach a našla odpovede. Zhrnieme to asi takto. Pred cca 150-180 rokmi jezuiti vyvraždili aristokraciu v dnešnom Maďarsku a nahradili ju šľachtou z Chazarov. Títo okamžite „dočistili“ neželaných a začali likvidáciu aj v iných oblastiach kráľovstva. Bola to globálna akcia, ktorá bola veľmi dlho a starostlivo pripravovaná. Stiahli – do vatikánskej knižnice – všetky staré knihy v Bukvici a Runách a nahradili ich knihami latinskými, nemeckými, maďarskými a podobne. Urobili tak v celej Európe (a nielen nej), takže už o krátky čas tí, ktorí sa nechceli podriadiť nežili a iné, ako „oficiálne“ písomné pamiatky neostali. Samozrejme, že okamžite zaviedli aj nové jazyky, lebo ak rozdelia jazyk, tak rozdelia aj národ. A preto máme dnes slovenčinu, češtinu, maďarčinu, atď.

Môžeme odôvodnene predpokladať, že hnutie štúrovcov pravdepodobne pôvodne bojovalo o uchovanie staroslovienčiny – Staroslovienskej Bukvice. Ak sa to nepodarilo, tak aspoň zaviedli „slovenčinu“. Históriu však píšu víťazi, preto sa nemožno diviť, že „chvosty“ dorábajú promovaní historici, jazykovedci, a to aj v Jazykovednom ústave Ľudovíta Štúra. … Viac v článku

Úplné falšovanie svetovej, ako aj ruskej histórie bolo sprevádzané masívnym zabavením a zničením starodávnych rukopisov a archívov. Následne boli vydané pomerne korigované kópie rukopisov a kroník, alebo priame falzifikáty založené na pseudohistorických mýtoch. Ale všetko toto nezostalo bez povšimnutia nezávislých bádateľov a vedcov. Jedným z takýchto vedcov je súčasný ruský historik a analytik Dmitrij Belousov … viac

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
6 089 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme