PrimerCube – fenomén pre Vaše zdravie a dlhovekosť

PrimerCube obsahuje patentované magnetické pole. Výskum naznačuje, že toto magnetické pole vytvára jedinečne štruktúrované iónové pole. Toto iónové pole produkuje bezkonkurenčné zdravotné výhody nielen navonok, ale v celom tele až po vnútrobunkovú úroveň. Vedci sa domnievajú, že iónové pole vytvorené magnetickým poľom PrimerCube poskytuje tieto výhody tým, že jednotlivým bunkám tela dodáva malé elektrické náboje. Keď sa tieto náboje hromadia v bunkách, pretekajú nimi malé elektrické prúdy, čo vedie k veľmi priaznivým zdravotným výsledkom, ako to mnohí užívatelia PrimerCube popisujú. Na základe týchto poznatkov bol prístroj dvanásť rokov vyvíjaný a zdokonalovaný.

primercube-pristroj

PrimerCube – Klik na obrázok

Technológia ukrytá v PrimerCube sa na mnohé zdravotné problémy ukázala ako veľmi efektívna a rýchlo sa dosahovali pozitívne výsledky. Iné ochorenia vyžadovali oveľa dlhší čas pôsobenia a na niektoré PrimerCube nemal žiadny vplyv.

Kde všade môžete očakávať pozitívne pôsobenie PrimerCube?

Zvýšené sexuálne funkcie a potešenie

Muži aj ženy, ktorí používajú technológiu PrimerCube, uvádzajú, že sex je oveľa zábavnější ako predtým. Muži, ktorí pravidelne používajú PrimerCube, zistili, že nepotrebujú Viagru alebo iné lieky pre optimálny sexuálny výkon. To samozrejme znamená, že sa tiež vyhnú potenciálne nepriaznivým vedľajším účinkom, ktoré často mnohé z týchto liekov sprevádzajú. Ženy tiež uvádzajú významné výhody vo svojom sexuálnom živote so zvýšeným vzrušením a potešením. Pri pravidelnom používaní technológie PrimerCube uvádzali často páry všetkých vekových skupín, že majú „najlepší sex v živote“. Je potrebné vykonať ďalší výskum, aby sa zistilo, či je toto zlepšenie sexuálnych funkcií a potešenie jednoducho kvôli lepšiemu zdraviu, alebo priamemu účinku PrimerCube na tieto problémy. Ako teda vidíte, skutočné anti-ageing nie je len o odstraňovaní vrások alebo o mladšom vzhľade. Skutočný anti-aging totiž ovplyvňuje fungovanie celého tela. Vedci vedia, že dosiahnutie skutočného anti-aging procesu je veľmi dôležité, pretože biologický vek človeka priamo súvisí s jeho náchylnosťou na mnohé choroby. Čím starší je biologický vek človeka, tým pravdepodobnejšie je, že bude mať rakovinu, artritídu, Alzheimerovu chorobu, Parkinsonovu chorobu a mnoho ďalších problémov súvisiacich s vekom. Pokiaľ teda môžete skutočne spomaliť proces starnutia, oddialite tým nástup problémov a chorôb súvisiacich s vekom. Výskum zatiaľ ukazuje, že PrimerCube je veľkým prínosom pre spomalenie, alebo dokonca zvrátenie účinkov starnutia v celom ľudskom tele. Používatelia preto po nejakom čase používania PrimerCube vyzerajú lepšie, ale čo je dôležitejšie, cítia sa oveľa lepšie.

nespavost-depresia-unava-vycerpanost-muz-free-download-pexels-photo-897817-scaled.jpg

Depresie

Informácie naznačujú, že PrimerCube dodáva takmer okamžitú úľavu tým, ktorí trpia depresiami. Najlepší spôsob na rýchle zlepšenie, je držať PrimerCube pred sebou oboma rukami asi 30 cm od žalúdka nastavený na najvyššiu hodnotu (3,350 otáčok / min). Môžete pri tom sedieť alebo stáť, alebo vyskúšať iné pozície, aby sa maximalizovali účinky. Je možné vyskúšať aj iné nastavenia intenzity pôsobenia, a to znížením otáčok. Ďalšou možnosťou uloženia, ktorá je užitočná pri liečbe depresie, je umiestnenie kocky tak, aby bola približne 30 cm od tváre. Keď mierite PrimerCube na tvár a pomaly s ním pohybujete zo strany na stranu, citliví ľudia môžu zacítiť silu pôsobiacu na ich tvár.

Nespavosť

Vedci odsledovali, že PrimeCube veľmi prospieva tým, ktorí trpia nespavosťou. 

PrimerCube

Kľúčom je počet otáčok, a tým vznikajúca sila rotačného magnetického poľa podľa toho, čo je pre užívateľa najlepšie. Väčšina ľudí, ktorí trpia nespavosťou, považovala nastavenie nízkych otáčok za najužitočnejšie, ak boli inak v dobrom zdravotnom stave. Typické nastavenie nízkej rýchlosti pre nespavosť by bolo okolo 1500 otáčok za minútu, ale prirodzená energetická úroveň človeka v dobe použitia nakoniec určuje, aká rýchlosť je pre neho pri riešení nespavosti najlepšia. Uvedieme niekoľko príkladov pre lepšie pochopenie.
Príklad A: Osoba v dobrom zdravotnom stave po ubehnutí 10 km nastaví PrimerCube na najvyššie otáčky (3350 ot / min), pretože telo využije energiu k rýchlemu zotaveniu po vyčerpaní z behu  a nebude mať nijaký zásadný vplyv na spánok.
Príklad B: Ak by si tá istá osoba z príkladu A, ale bez fyzického vypätia (teda behu ani cvičenia), pri spaní nastavila PrimerCube na najvyššie otáčky, pravdepodobne by to viedlo k tomu, že by kvôli prebytočnej energii nespala tak dobre a hlboko. Aby teda mohla pokojne spať po neaktívnom dni, mala by nastaviť PrimerCube na nižšie otáčky.
Príklad C: Rovnaká osoba ako vo vyššie uvedených dvoch príkladoch dostala chrípku. Keď je človek chorý, mal by nastaviť PrimerCube na najvyššie otáčky (3350 ot / min), protože telo použije prebytočnú dodávanú energiu k rýchlejšiemu zotaveniu z chrípky.

Ideálne nastavenie pre používanie PrimerCube počas spánku závisí na prirodzenej energetickej úrovni užívateľa pred spaním. Čím vyššia je úroveň prirodzenej energie užívateľa, tým nižšia rýchlosť otáčok by mala byť na PrimerCube nastavená a opačne. Nastavenie rýchlosti otáčania PrimerCube na príliš vysoké otáčky bude mať za následok pocit silného prílivu energie, veľmi podobný tomu, ako keď pijete veľa kávy. Dobrou správou je, že tento pocit sa rozptýli pomerne rýchlo, keď PrimerCube nastavíte na najnižšiu hodnotu alebo PrimerCube vypnete. 

muz-bolest-hlava-bedra-zapal-free-download-pexels-photo-3771115.jpg

Rýchla regenerácia

V troch štúdiách vedci zistili, že pri aplikácií menších elektrických prúdov cez ranu možno hojivý proces výrazne urýchliť, vrátane zlomenín kostí, popálenín a dokonca i otvorených rán.

Liečba poranenia: Tri v jednom

Pri použití na bežné zranenia PrimerCube pomáha znížiť bolesť, výrazne urýchliť hojenie a znižovať zápal. Výskum tiež zistil, že PrimerCube pomáha znižovať opuch okolo poranenia, pretože pole vytvorené pomocou PrimerCube preniká hlboko pod povrch tela.
Pri použití technológie PrimerCube došlo k veľmi rýchlemu viditeľnému zníženiu opuchov spôsobených vyvrtnutím ale aj inými zraneniami. Osoby s ťažko vyvrtnutým členkom alebo podobným zranením boli často krát veľmi prekvapené, keď zistili, že po zranení členku sú schopné chodiť ďalší deň bez akejkoľvek väčšej bolesti.

Mnoho problémov úspešne liečených touto technológiou súvisí so schopnosťou PrimerCube znižovať výrazne zápal. Výskum naznačuje, že čím skôr je PrimerCube aplikovaný na zranenia, tým rýchlejšie sa užívateľ z tohto zranenia zotaví. Optimálne je najlepšie ošetriť úraz bezprostredne potom, čo k nemu dôjde, čím sa obmedzí veľkosť opuchu a zabráni sa ďalším problémom súvisiacim s úrazom.

Otras mozgu a traumatické poranenia mozgu (TBI) 

Jedným z účinkov PrimerCube, je zníženie opuchu v mozgu po náraze hlavy. Napriek tomu, že skúsenosti s poraneniami mozgu sú len obmedzené, vedci veria, že rozšíria výskum o traumatic Brain Injury (TBI). Z výsledkov pozorovaných pri zápale by mal byť PrimerCube veľmi užitočný pri liečbe poranení mozgu, najmä pokiaľ liečba začína bezprostredne po úraze. V prípade poranenia hlavy vedci veria, že ošetrenie PrimerCube krátko po náraze by výrazne obmedzilo opuchy a zabránilo tak ďalšiemu poškodeniu mozgu. 

rontgen-doktor-zlomenina-fraktura-hrudny-kos-mozog-pexels-photo-4226124.jpg

Testovanie telomér a PrimerCube 

Čo sú Teloméry? 

Teloméry sú fascinujúce oblasťou výskumu v lekárskej komunite a mnohí vedci a lekári tvrdia, že ak by bolo možné teloméry predĺžiť, bol by to jeden z najdôležitějších prelomov v histórii. Nobelova cena 2009 za medicínu bola udelená trom vedcom na základe ich výskumov, ktoré odhalili, ako teloméry chránia ľudské bunky pred degradáciou. Teloméry sú zakončenia na chromozómoch, ktoré zabezpečujú, že sa naša DNA replikuje bez chýb počas normálneho delenia buniek. Bolo zistené, že čím sú teloméry dlhšie, tým presnejšie sa DNA replikuje bez chýb alebo degradácie. Čím mladší je človek, tým dlhšie sú jeho teloméry. Prebehlo tiež obrovské množstvo výskumov, ktoré spájajú dĺžku telomérov človeka priamo s jeho celkovým zdravím. U osoby s dlhými telomérmi je oveľa menej pravdepodobné, že sa u nej rozvinie rakovina a rad ďalších problémov súvisiacich s vekom. Dlhé teloméry boli spojené s dlhším životom, lepšou pokožkou, zdravšími vlasmi a zvýšenou vitalitou. Na základe týchto informácií sa vedci, zaoberajúci sa výskumom telomérov, domnievajú, že ak dokážeme udržať teloméry dlhé, môžeme žiť oveľa dlhšie bez mnohých problémov súvisiacich s vekom, ktoré obvykle sú bežnou súčasťou staroby. V túto chvíľu netvrdíme, že PrimerCube výrazne predlžuje teloméry, ale dáta z doteraz vykonaných skutočných testov telomérov naznačujú, že veľmi pravdepodobne áno. Vynálezca technológie PrimerCube, David LaPoint, používal túto technológiu od decembra 2006 a všimol si dramatického zlepšenie svojho zdravia a vitality, ale o oblasti výskumu telomérov sa dozvedel až asi o štyri roky neskôr. Vo februári 2012 zistil, že laboratóriá Spectracell Laboratories v Houstone v Texase ponúkajú testovanie telomérov za cenu necelých 300 USD.

Rozhodol sa teda nechať si odobrať vzorku svojej krvi na klinike a poslať do Spectracell Laboratories, aby určil dĺžku svojich telomérov. V tej dobe mal pán LaPoint 56 rokov. Používal technológiu PrimerCube takmer denne len niečo málo cez päť rokov a neužíval žiadne ďalšie doplnky ani lieky. Pretože jeho zdravie bolo tak fantastické, očakával dobré skóre telomérov, ale výsledky, ktoré sa vrátili, boli jednoducho neuveriteľné. Počiatočný test telomérov odhalil, že jeho hodnota bola 9,22 a to je priemerné skóre telomérov pre osemročné dieťa! Pretože tieto výsledky boli tak neuveriteľné, bol veľmi znepokojený tým, že v laboratóriu došlo k nejakej chybe. V apríli 2012 poslal teda ďalšiu vzorku svojej krvi do Spectracell Laboratories pod iným menom. Použil meno Bill Roberts, aby skúšobné laboratórium nemalo tušenie, že znovu testujú krv tej istej osoby. Výsledky tohto testu boli dokonca lepšie ako počiatočný test, pretože ukazovali skóre telomérov 9,64. Tieto hodnoty naznačujú, že jeho teloméry boli dlhšie než u priemerného dieťaťa. Kto by toto nechcel, že?

Mnoho ďalších pravidelných užívateľov technológie PrimerCube si tiež uvedomuje dramatické zlepšenie zdravia, vitality a vytrvalosti, ale je potrebné vykonať ďalšie výskumy, ktoré by potvrdili, že technológia PrimerCube môže dĺžku telomérov výrazne predĺžiť. 

Zdravotné problémy liečiteľné pomocou PrimerCube

Zoznam zdravotných problémov, ktoré technológia PrimerCube úspešne liečila vďaka jej schopnosti rýchlo znižovať bolesť, znižovať zápal a zvyšovať hojivú reakciu tela.

zena-bolest-obvaz-hlava-unava-free-download-pexels-photo-5207239.jpeg

  • Preťaženie brušnej dutiny – bolesť v priamom brušnom svale
  • Bolesť na vnútornej strane stehna svalov Abductor brevis, longus, magnus
  • Achillova šľacha – zápal Achillovej šľachy
  • Zranenia členku
  • Bolesť v členku – artritída
  • Úzkosť – stresujúce stavy
  • Zranenia paží
  • Artritída
  • Avaskulárna nekróza – odumieranie buniek kosti z dôvodu iného ako je infekcia
  • Bolesť chrbta – Artritída – „Platničky“
  • Zlomené kosti sa hoja oveľa rýchlejšie ako zvyčajne
  • Pomliaždená päta
  • Popáleniny – úľava od bolesti a hojenie sú mimoriadne rýchle
  • Natiahnutie lýtka
  • Syndróm karpálneho tunela – bolesť a mravenčenie v prstoch
  • Charley horse – svalový kŕč, ktorý sa môže vyskytnúť v akomkoľvek svale, ale sú najbežnejšie v nohách na lýtkach
  • Kŕče
  • Depresia
  • Fibromyalgia – chronická porucha charakterizovaná bolesťami viacerých častí tela a vyššou citlivosťou na tlak, ktorá sa prejaví vnímaním bolesti pri minimálnom tlaku na kožu. Pravdepodobne ide o poruchu spracovania vnemu bolesti v centrálnom nervovom systéme.
  • Prsty, bolesť rúk – artritída
  • Zranenia nôh
  • Bolesť nôh – artritída
  • Golfový lakeť – stav, ktorý spôsobuje bolesť tam, kde sa šľachy vašich svalov predlaktia pripájajú ku kostnému hrčku na vnútornej strane lakťa. Bolesť sa môže rozšíriť do predlaktia a zápästia. Golfový lakeť je podobný tenisovému lakťu, ktorý sa vyskytuje na vonkajšej strane lakťa. Ľuďom, ktorí opakovane používajú zaťaté prsty, sa tiež môže vyvinúť lakeť golfistu.
  • Tenisový lakeť – artritída
  • Zranenia slabín
  • Svaly zadnej strany stehna a zranenia stehna
  • Bolesť rúk, prstov – artritída
  • Poopilostné stavy
  • Bolesť hlavy (migréna)
  • Zranenia bedrového kĺbu
  • Bolesť bedrového kĺbu – artritída
  • Zápaly
  • Nespavosť
  • Zranenie kolena
  • Bolesť kolena – artritída
  • Laryngitída – bolesť hrdla
  • Zranenia dolnej časti nohy
  • Bedrová chrbtica
  • Nevoľnosť
  • Bolesť krku – Artritída krku – Stuhnutosť
  • P.M.S. – Bolestivé obdobia
  • Dysmenorea
  • Problémy s prostatou a dráždivým mechúrom
  • Opakované poranenia kmeňa
  • Poranenia rebier
  • Ischias
  • Shingles – tiež známy ako herpes zoster – vírusové ochorenie charakterizované bolestivou kožnou vyrážkou s pľuzgiermi v lokalizovanej oblasti
  • Bolesti v okolí holennej kosti
  • Bolesť v ramene
  • Poranenia chrbtice
  • Spondylóza – Bolesti chrbta – Artritída – „Platničky“ – degeneratívne stavy stavcov chrbtice z akejkoľvek príčiny
  • Vyvrtnutý palec a prsty
  • Rekonvalescencia po prekonaní mrtvice
  • Žalúdočné kŕče
  • Thoracic outlet syndrome (TOS) – skupina porúch, ktoré sa vyskytujú pri stlačení krvných ciev alebo nervov v priestore medzi kľúčnou kosťou a prvým rebrom (Thoracic outlet). To môže spôsobiť bolesť ramien aj krku až necitlivosť prstov.
  • Zranenia zápästia

Po dlhšom čase sa vyprofilovali určité otáčky na určité problémy. Boli odvodené zo skúseností inovátorov, ktorými sú Bruce K. Stenulson, Alexander Mischin a Peter Garyajev:

  • správna funkcia nadobličiek 2002
  • harmonizácia rastového hormónu hypofýzy 2587, 2013
  • harmonizácia funkcie hypotalamu 2301, 2120, 2026
  • harmonizácia fungovania celého hormonálneho systému 2305
  • stimulácia a harmonizácia imunitného systému 1253
  • normalizácia hladín progesterónu 2169, 2165
  • normalizácia hladín estrogénu u mužov aj žien 2026
  • harmonizácia hladín testosterónu u mužov 2166
  • harmonizácia hladín testosterónu u žien 2168
  • normalizácia tvorby červených a bielych krviniek 2286
  • harmonizácia tvorby hemoglobínu 1839
  • harmonizácia duševnej rovnováhy 2348
  • stimulácia produkcie inosínu (pri rehabilitácii po cievnej mozgovej príhode pri skleróze multiplex 1982

Odporúča sa začínať s časom pôsobenia 30 minút denne a postupne zvyšovať až na tri-štyri hodiny. Pri nekonfortnom pocite taktiež čas pôsobenia znížiť a až neskôr postupne pomaly zvyšovať.

Zdravotné problémy s malou odpoveďou na technológiu PrimerCube

Zdravotné problémy uvedené nižšie nereagovali zmysluplným spôsobom na technológiu PrimerCube. Nasledujúci zoznam obsahuje iba problémy, na ktorých bez úspechu testovali technológiu PrimerCube. Samozrejme je možné, že z technológie PrimerCube nebude ťažiť mnoho ďalších iných zdravotných problémov, pretože pri výskume jednoducho neboli testované všetky zdravotné problémy.

Jednoduché používanie PrimerCube

Používanie PrimerCube je také jednoduché ako zapnutie a namierenie na telo človeka. V ideálnom prípade by mala byť PrimerCube umiestnená asi 30 cm od tela, ale dá sa efektívne používať aj priamo pri tele a až do vzdialenosti jedného metra. PrimerCube bude medzi nabíjaniami pracovať dlhšie ako desať hodín a je takmer nehlučná, aby ju bolo možné používať v kancelárii, v aute, pri sledovaní televízie, čítaní knihy, spánku, práci pri počítači, cvičení atď. Pretože jedinečné iónové pole vytvorené prístrojom PrimerCube prechádza úplne nekovovými materiálmi, dokonca sú liečiteľné aj hlboko v tele. Táto schopnosť prechádzať nekovovými materiálmi tiež znamená, že PrimerCube efektívne lieči tieto problémy aj pri bežnom oblečení, s výnimkou kovových látok alebo veľkých kovových šperkov. PrimerCube sa dá použiť aj na ťažké prikrývky, poťahy a dokonca aj na nábytok, pokiaľ nábytok neobsahuje kovy, ktoré by mohli interferovať so štruktúrovaným iónovým poľom. PrimerCube sa dá veľmi efektívne použiť aj vo vnútri batohu alebo veľkej kabelky, aby vám poskytol ošetrenie na cestách.

Keď PrimerCube používate na konkrétne miesta, priložte kocku jednoducho k miestu, kde sa problém nachádza. Napríklad pri bolesti kolena priložte PrimerCube priamo na koleno alebo postavte PrimerCube vedľa neho. Pri podvrtnutom členku, boľavých kĺboch, hojacej sa zlomenine, … navoľte príslušný počet otáčok a PrimerCube spustite. Ale pozor si musíte dávať akou stranou priložíte PrimerCube k ošetrovanému miestu! 

PrimerCube musíte priložiť k problematickému miestu tou stranou, kde je obrázok Kvetu života. Práve z tejto strany je štruktúrované iónové pole vyžarované.
Prečo je použitý práve Kvet života ako indikátor strany s vyžarovaním? Pretože toto štruktúrované iónové rotačné magnetické pole vytvárané rotujúcou miskou s neodýmovými magnetmi pri určitých otáčkach tento Kvet života vytvorí. Magnetické polia jednotlivých magnetov pri rotácii vytvoria túto prekrásnu štruktúru posvätnej geometrie. Nevieme, či je tento fakt za takú vysokú účinnosťou PrimerCube u mnohých zdravotných problémov, ale to je vo výsledku v podstate jedno. Napriek tomu je táto informácia veľmi zaujímavá.

PrimerCube vyžaruje energiu až na vzdialenosť jedného metra. Najvyššiu účinnosť však dosahuje, ak je od tela cca 30 cm. Ale môže byť aj bližšie. Viď starší typ:

Zdroj: primercube.org

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 531 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme