Vedecký objav storočia – pôsobenie zázračnej molekuly oxidu dusnatého

Držiteľ Nobelovej ceny za medicínu z roku 1998 Dr. Ignarro vo svojej knihe: Program Ano NO (oxid dusnatý) skutočný záchranca života, došiel k záveru, že rozdiel medzi zdravím a chorobou je často otázkou toho, na akej úrovni NO vo Vašom tele funguje.

L – ARGININ je aminokyselina, ktorá zlepšuje prietok krvného riečišťa, pretože sa v tele mení na NO, ktorý bráni tvorbe krvných zrazenín, vyvolávajúcich srdcový infarkt, mozgovú mŕtvicu a znižuje krvný tlak.

Pôsobenie zázračnej molekuly oxidu dusnatého môžeme ovplyvniť my sami.

obrázok so súhlasom renjith krishnan / FreeDigitalPhotos.net

NO je účinný proti:

Kardiovaskulárnym ochoreniam
Cukrovke
Erektilnej dysfunkcii
Rakovine
Vredom
Močovej inkontinencii
Infekciám
Alzheimerovej chorobe
Zápalovým ochoreniam
Roztrúsenej skleróze

Po preštudovaní knihy od Dr.Ignarra sa nám po 2-ročnom bádaní a výskume podarilo vytvoriť produkt, ktorý sme nazvali L-COMPLEX, H-TECHNOLOGY. Vďaka mojej technológii, ktorá je výrobným tajomstvom (preto Hricik Technology) sa podaril produkt, ktorý má vynikajúce výsledky pri:

  • znižovaní hladiny krvného tlaku
  • liečení cukrovky
  • urologických problémoch
  • odstraňovaní únavového syndrómu
  • pri prebiehajúcich testoch som si taktiež všimol, že pacienti, ktorí ho berú, sa im výrazne vylepšuje pleť
  • … máme to preukázateľne vyskúšané a podporené radom ďalších výsledkov

Oxid dusnatý (NO) sa môže stať doslova otázkou života a smrti – strana 51 knihy: Program Ano NO – skutečný zachránce života – Ignarro Louis, Dr.

Niektoré zdroje uvádzajú (ako vo videu) , že je postačujúce prejsť na rastlinnú stravu lebo problémy spôsobuje živočíšna strava. Ale také jednoduché to nie je. Organizmu oveľa viac škodí sacharidová strava (cukor a všetko čo sa na cukor zmení – hlavne obilie a výrobky z nich, strukoviny, …) ako mäso z voľne sa pasúcich zvierat.

15 zásadných vplyvov NO na ľudské telo:

  • znižuje krvný tlak – normalizuje krvný obeh vazodilatáciou – rozšírením steny ciev
  • znižuje zrážanlivosť krvi – tlmí priľnavosť, zhlukovanie a produkciu krvných doštičiek
  • zabíja baktérie, vírusy, parazity a tumory
  • baktericídny účinok (usmrcuje mikroorganizmy)
  • spúšťa proces pohlcovania baktérií neutrofilmi a makrofágmi
  • aktivuje antioxidačnú ochranu
  • reguluje špecifickú a nešpecifickú imunitu
  • zvyšuje tvorbu protizápalových cytoxínov
  • reguluje apoptózu (smrť buniek)
  • zlepšuje nervovú vodivosť (neurotransmisiu)
  • pozitívne ovplyvňuje hladinu inzulínu
  • priamo podporuje množenie fibroblastov, rast krvných ciev a syntézu kolagénu
  • vplýva na tvorbu a dozrievanie granulocytárneho tkaniva a proliferáciu epitelu
  • zlepšuje erekciu – vazodilatáciou hladkých svalov kavernóznych teliesok a jeho arteriol
  • znižuje hladinu cholesterolu prostredníctvom svojej antioxidačnej aktivity. Výskum naznačuje, že stimulácia produkcie NO u ľudí, ktorí majú zvýšené hladiny cholesterolu umožňuje znížiť dávku statínov až o polovicu!

V nasledujúcom videu si viete nastaviť automatické titulky:

L-COMPLEX, H-TECHNOLOGY bol MZ SR zaevidovaný pod číslom OVZ-35.1-24.11.2014-64223 ako potravinový doplnok. 

Pre dosiahnutie plného účinku je vhodné doplniť vitamínmi B6, B12 a kyselinou listovou a MSM. Taktiež vitamínom C, najideálnejšie v lipozomálnej forme. Oxid dusnatý v tele pomáha zvyšovať aj chlorofyl a otužovanie. Najviac chlorofylu je v chlorelle, ale nachádza sa vo všetkých zelených potravinách.

Produkciu oxidu dusnatého zvyšuje aj fyzická aktivita, popisuje štúdia z roku 2021 publikovaná v časopise The Journal of Sports Medicine and Physical Fitness (Žurlál športovej medicíny a fyzickej zdatnosti). Taktiež D vitamín, či už doplňaním, alebo pobytom na slnku. Cvikla, zelená listová zelenina, cesnak, mäso, citrusové plody, orechy, semená a tmavá čokoláda obsahujú nutričné ​​zložky, ktoré taktiež pomáhajú zvyšovať schopnosť tela prirodzene produkovať NO. K zvýšeniu prispieva aj dennodenná konzumácia PRO, ale hlavne PREbiotík. Stav mikrobiómu zlepšuje Herbafulvo esencia.

Dr. Hricika budete môcť osobne stretnúť na akcii:

VITALfest zdravia a znania

TV Prima tiež zverejnila liečebné účinky Oxidu dusnatého pri aplikácii z vonka, ale medzičasom to vymazali. Ak to má také účinky pri aplikácii z vonka, viete si predstaviť, ako to účinkuje, ak sa to užíva aj vnútorne?

Uvádzam len niektoré z výsledkov:

L-complex

L-complex – kde kúpiť? klik na obrázok

1. Pani v Prešove mala rakovinu posledného stupňa. Pred rokom mala podľa predpovede lekárov už zomrieť. Dokonca chcela spáchať samovraždu. Teraz, po užívaní tohto produktu (2 lyžičky ráno, 2 napoludnie a 2 večer) vykonáva bežné domáce práce, chodí na nákupy, nepomýšľa na samovraždu a nie je zďaleka tak unavená, ako pred rokom.

2. Mnoho ľudí s cukrovku, upozorňujú, že sa im laboratórne výsledky rapídne zlepšili.

3. Mnoho ľuďom, ktorí mali vysoký krvný tlak, sa ich hodnoty upravili, alebo podstatne zlepšili. Sú medzi nimi aj lekári, ktorým to odporučili ich pacienti, užívajúci tento prípravok.

4. Máme zaznamenaný aj prípad lekára, ktorému sa po 5 rokoch konečne upravil cholesterol do normálnych hodnôt a to po 4 mesačnom užívaní.

5. Mnoha ľuďom sme odstránili únavový syndróm.

6. Ja osobne, keď som si zranil oba menisky v kolenách, som mal veľké bolesti a nemohol som takmer chodiť.  Bol som objednaný na artroskopiu vo FN v Prahe – Motole. Pred operáciou som užíval 6 lyžičiek prípravku denne a potom keď som prišiel na operáciu k dr. Valentovi a ten uvidel, že chodím už bez problémov a nemám žiadne bolesti, tak mi odporučil neísť na operáciu, ak sa poškodenie nevráti. Dodnes nemám žiadne ťažkosti a bez problémov robím aj drepy.

7. Manželka má psíka Yorkshira, ktorý má problém so srdcom. Keď sme mu to dávali, tak to nechcel kvôli chuti, ale keď sa mu po ňom zlepšil stav, tak sám od seba to konzumoval. Zvieratá vedia podľa inštinktu čo im robí dobre.

8. Pomohlo to tiež alergikom na zlepšenie ich zdravotného stavu.

9. Pomohlo to manželskému páru, ktorý nemohol mať deti a liečili sa bezúspešne vo Švajčiarsku a v USA. Po polročnom užívaní sa dostavil výsledok.

10. Študentom, ktorí to brali pred skúškou (aby mali väčší výkon) mi oznámili, že keď bola chrípková epidémia, tak na internáte len oni nemali chrípku. To znamená, že to posilňuje imunitný systém.

11. Máme konkrétnu skúsenosť u liečenie prostaty. Po užívaní už žiadne problémy.

12. U žien s urologickými problémami sa veľmi výrazne zlepšil zdravotný stav.

Niektoré ďalšie poďakovania:

Mal som zdravotné problémy takmer 2 roky. Počas tohto obdobia neboli doktori prakticky schopní žiadnej pomoci. Jednalo sa s vysokou pravdepodobobnosťou o bakteriálnu alebo parazitárnu nákazu. Počas tohto obdobia sa moje telo dostalo do úplné dezolátneho stavu. Bolesti tela, kĺbov, zimnice, zničené trávenie, ťažké formy insomnie a neustále navieranie a hnisanie krčnej uzliny v oblasti vybratých mandli. Schudol som 14kg. Skúšal som toho veľmi veľa, nechal som obrovské peniaze za diagnostiku, liečbu a podobne, no užívanie prípravku od RNDr. Hricika (L-Complex) znamenal pre mňa zásadný zlom, nakoľko mi veľkú časť problémov efektívne vyriešil! Už od začatia užívania došlo k skutočnej úľave, regenerácii a upraveniu môjho zdravotného stavu a spoločne s ďalšími formami alternatívnej liečby tvoril neoddeliteľný základ môjho súčasného vyliečenia. Ďakujem pánovi Hricikovi za odborne poradenstvo!
R.K.

Vážený pane doktore Hriciku, díky Vašemu přípravku L-COMPLEX H-TECHNOLOGY došlo u mého velmi pracovně vytíženého syna k promptnímu zaléčení jeho medikací špatně korigovatelné esenciální hypertenze. Normotenze byla nastolena během několika dní a trvá stále již několik měsíců. Mnohokrát Vám za sebe a svého syna děkuji.
MUDr. A. S.

Ockovi sa zlepšili v priebehu 4 mesiacov (vybratých 8 balení L-COMPLEXu) hodnoty CRP zo 65 na 12. Pohyblivosť končatín sa výrazne zlepšila, energia sa zvýšila, lepšia elasticita pokožky – ubúdanie vrások. Ďakujeme.
E.M. Poprad

Vážený Pane Doktore, moje dcera Halina je fit  a nespavost ustoupila. Moje spaní se natolik zlepšilo, že je to zázrak. Cítím se klidná i veselá, jako bych měla vnitřní úsměv, kašel jíž téměř ustoupil. Čekám, až k nám dorazí knížka, tak se do ní ihned pustíme! Chutná to výborně, jak vřídlo v Karlových Varech, kde jsem se narodila. Hodně zdraví  všem lidem na této planetě s L-Complexem přeje
MUDr. H. P.

Na základe svojich zdravotných problémov s črevami a trávením, ktoré ma trápili viac než 8 rokov. Už po prvých troch dňoch som začala pociťovať v mojom prípade obrovskú úľavu na črevách. Ďalšie dni to bolo stále lepšie a lepšie. Teraz, keď užívam tento prípravok už viac ako 1 mesiac sa cítim dobre. Ďalej budem pokračovať v tejto liečbe, lebo vidím a cítim veľký úspech v tomto prípravku. Zatiaľ som doteraz nenašla nič lepšie ako je L-COMPLEX. Na záver tejto správy sa Vám chcem poďakovať za tento super prípravok.
K. D.

Produkt L komplex mi po využívání 3 balení pomohl snížit obsah cukru v těle ze 7,6 na dnešních 6,2. Rovněž mně přestaly bolesti kolen i když má artrózu 2. stupně. Užíval jsem denně pouze 2 vrchovaté lžičky. Zdravím a děkuji za objevení tak významného produktu, který pomáhá hodně lidem.
Ing. P. K.

Efekt L – complexu u mojej manželky ohromil nie iba mňa, ale moju dcéru, ktorá je dobrá internistka. Mala elevovanú Ureu i Kreatinin. Nie je kardiálne nedostatočná, skôr respiračne. Skôr ako začala brať L- complex, musela si i dvakrát do týždňa dávať tbl. Furosemidu. Akonáhle začala retinovať tekutinu, zhoršilo sa jej dýchanie a nabrala na hmotnosti. Mala presiaknuté a na tlak bolestivú kožu predkolenia. T.č. si dáva Furosemid maximálne 1 x za týždeň, predkolenia má ako pred rokmi. Nie sú citlivé, nie sú presiaknuté. Mala zvýšený HCY asi na 23 a po béčkach jej klesol asi na 18. Saturácia kyslíka meraná kontaktným oxymetrom na prste sa jej zlepšila o 8 až 10 %. Dnes má bežne 90 až 91 %. Takéto zlepšenie jej nezaručila ani primárka pre resp. ochorenia, ba i dcéra jej povedala: mami musíš sa s tým naučiť žiť. Máme doma generátor kyslíka- zakúpili sme ho. Manželka musela viac krát denne inhalovať aspoň po pol hodine, aby mohla čiastočne fungovať ako gazdina. Dnes inhaluje iba asi zo zotrvačnosti v noci.
Ja som najskôr narazil na MUDr. Erbena z Prahy. Ten si civilizačné ochorenia predstavoval veľmi jednoducho, že suplementácia B6, B9 a B12 všetko vyrieši. Homocystein síce klesal, ale nie u každého. Mali sme pocit, že je to iba časť pravdy. Kniha ÁNO-NO a Vaše informácie nás presvedčili o tom, že celá pravda je asi determinovaná suplementáciou do normy NO.
MUDr. S Ď

Moja mamka vážne ochorela a koncom januára jej diagnostikovali pokročilé štádium rakoviny pankreasu. Výkonom ERCP jej spravili obštrukciu žlčovodov (žlčník mala vyoperovaný pred 19 rokmi). Hlavný cieľ, ako nám aj lekár pri prepustení z nemocnice povedal bolo dosiahnuť S-bilibrubín celkový na hodnotu aspoň 60 umol/l a keď budeme optimisti tak 40 umol/l. Pri nástupe do nemocnice 28.1.2017 boli 167umol/l a 253 umol/l, po zákroku (vykonaní obštrukcie) a prepustení z nemocnice klesol bilirubín na 160 umol/l, ostatné výsledky „hepatálky“ ako aj zápalové testy CRP boli identické s labor. výsledkami pri príjme do nemocnice.
Po prepustení z nemocnice sme veľa možnosti nemali, jedine začať s kvalitnou životosprávou berúc do úvahy diagnózu a znovu zregenerovať funkčnosť orgánov, priblížiť sa k štandardným hodnotám. Keďže s kvalitou životosprávy už mám svoje vlastné skúseností aj výsledky s rôznymi produktmi, olejmi a výživovými doplnkami ešte v decembri minulého roku sa mi v bio predajni do rúk dostal plagátik s informáciami o Vašom produkte LComplex, kedy som uvažovala, kde by to bolo vhodné použiť. Keďže život priniesol nečakané udalosti, tak som si povedala, že stratiť nemáme čo a verila som, že hádam aj mamke to môže pomôcť. Začali sme len s malou 1 kávou lyžičkou denne, berúc do úvahy, že 2 týždne nemala v ústach v podstate žiadne jedlo a strata na hmotnosti cca 17 kg. Každý deň po malých krôčikoch sa stav pomaly zlepšoval, prijímanie malého sústa jedla, po týždni pomaly začala chodiť. Po 5 týždňoch sme boli na odbery, kde celkový Bílirubín 27.51 umol/l aj kojugovaný 23.88 umol/l. Výrazne zlepšenie vidieť v hepatálkach ako aj na zápalových testoc.
Bola to pre mňa a tiež aj pre mamku veľká motivácia pokračovať v podávaní LComplexu a zvýšiť dávky. Nakoľko sa cítila oveľa lepšie, silnejšia, s väčšou chuťou do života, začala brať LComplex 3-krát denne po kávovej lyžičke. Vtedy jej následne úplne pominuli aj bolesti platničiek v krížovej časti (bolesti ktoré vystreľovali do nôh) s typickým trpnutím nôh.
Ďalšie výsledky zo 4. 4. a 3.5. hovoria sami za seba.. Chcem ešte podotknúť, že si každý deň pichá injekcie na riedenie krvi. Ďalšie testy koncom mája lekár opäť potvrdil, že sú v norme a aktuálne jej idú spraviť obštrukciu, nakoľko výmena sa sa musí spraviť po 3 mesiacoch maximálne 6 mesiacoch. A zajtra to bude 5 mesiacov. Pekne odkyslilo organizmus, regeneruje cievy a pomáha v trávení.
Keďže sa sama dobre cítila, odporučila produkt aj svojmu bratovi, ktorý má 83 rokov a má veľké bolesti s bedrovými kĺbmi (jeden kĺb 10 rokov po výmene). Začal brať 4g podľa odporúčania a už po 2 týždňoch volal, že bolesti ustúpili a môže chodiť 🙂
Skúsila to aj jeho manželka, avšak tá zatiaľ nepocítila výsledky, resp. potrebovala by som sa poradiť s lekárom, keď berie lieky na Parkinsona, či tam nie sú nejaké „kontraindikácie“. Alebo tiež môže byť, že teta má oveľa viac zdravotných problémov a tak ako sme spolu rozprávali, trvá to oveľa dlhšie, kým sú tie výsledky pre človeka „hmatateľnejšie“.
Ja sama som produkt začala brať v máji a po cca 2 týždňoch som si uvedomila, že už nepociťujem bolesť v krčnej chrbtici (sedavé zamestnanie) a ráno nevstávam s bolesťami v driekovej oblasti. Musím podotknúť, že 2 roky mám upravenú životosprávu (pozerám, čo jem), čo mi tiež veľmi pomohlo, cvičím a každý deň chodím pravidelne na prechádzky 2-3 hodiny. Ale krk nie a nie „povoliť“ a úplná úľava až keď som začala brať Váš produkt. Tiež keď som po nejakom náročnejšom dni, tak zoberiem väčšiu dávku pred spaním.
Produkt som vyskúšala aj na mojom malom štvornohom priateľovi – psíkovi, ktorý je už senior – má 14 rokov. Je plný života, zlepšuje sa mu sluch, srdiečko je v poriadku, dýchanie čisté, zadná labka, u ktorej sa prejavila luksácia kolena už v pokročilom štádiu, prestal podskakovať a došľapuje na ňu.
Držte nám prsty. O ďalších výsledkoch v súvislosti s mamkou Vás budem informovať.
Prajem Vám pekný deň.
Anka

Tento produkt som užíval v poslednej dobe a môžem s plnou vážnosťou potvrdiť, že mi pomohol pri
nasledujúcich zdravotných problémoch:
1. vyliečil mi zápal Achillovej šľachy
2. vyliečil mi zápal okostice a bolesť zubov
3. vyliečil mi chronicky upchatý nos, ktorý ma mnoho rokov trápil hlavne v noci.
Odporúčal som tento produkt svojim známym, ktorí mi potvrdili jeho pozitívne účinky na:
1. liečbu akné
2. liečbu paradentózy a akútnej bolesti zubov
3. podpornú liečbu pri zápale priedušiek
4. liečbu chronickej infekcie mandlí, ktoré lekári pacientovi odporúčali vybrať.
Určite tento produkt je veľmi vhodný pre liečbu všetkých akútnych ochorení, spôsobených
baktériami, resp. vírusmi.
L-Complex, H-Technology odporúčam do lekárničky každej rodiny. Nech je poruke pri liečbe
akýchkoľvek akútnych zápalových ochorení.
S úctou Anton K. Prešov

Dnes po ošetrení u zubára som počas jedla podráždil vŕtané zuby. Začali ma silno bolieť. Našťastie som mal pri sebe jedno balenie L-komplexu, ktoré som pred tým ukazoval zubárovi. Urobil som si roztok jednej čajovej lyžičky v asi deci vody a vyplachoval som boľavé miesto – zuby. Za chvíľu bolesť úplne zmizla!!! Vrelo odporúčam komplex všetkým ľuďom, ktorých bolia zuby. Mne zubár povedal, že mám zápal okostnice a pre prípad bolesti mi predpísal ATB. Vďaka komplexu zrejme nebudem musieť brať ATB. Teda aj po zákroku zubára, ktorý mi robil v lokálnej anestéze, aj po odznení účinku injekcie mi veľmi pomáha výplach komplexom.

RNDr. Vladimír Hricik, CSc.

L-COMPLEX H-TECHNOLOGY A BIOMODULÁČNÍ LÉČBA

Candace B. Pert je vědeckou pracovnicí oddělení fyziologie a biofyziky na Lékařské fakultě George University ve Washingtonu D.C. Právě ona vědecky potvrdila existenci biomolekulárních základů našich emocí, které tvoří důležité spojení mezi myslí a tělem. Na základě svých výzkumů předkládá nový vědecký výklad schopnosti mysli a emocí ovlivňovat naše zdraví. Zjistila, že neuropeptidy jsou prostředníky jak informací, tak emocí a působí prakticky ve všech buňkách celého těla, v nervové soustavě, ale hlavně v krvi, v imunitním systému a ve střevech. Díky těmto objevům byla nominována na Nobelovu cenu za medicínu a podařilo se jí spustit jednu z tak častých revolucí posledních let, tentokrát v představě o fungování lidského těla z pohledu oficiální medicíny. Experti v tomto oboru tvrdí, že každý stav mysli se přímo odráží určitým fyziologickým stavem imunitního systému. Hlavne u L-Complexu H-Technology je duležitá naše technologie, která využíva kromě jiného i biomodulační přenos informaci, která táto technologie dokáže vytvořit. Teda neuropeptidy, které tyto emoční informace přenášejí na receptory buněk rozkmitají tyto receptory tak, že začnou probíhat biochemické procesy, které zapříčiní sérii činností: například produkci nového proteinu, zavření nebo otevření iontového kanálku, přidání nebo odběr chemických energetických skupín, jako jsou např. fosfáty, aktivaci nebo modifikaci buněčné reprodukce atd.

Hlavní podstata této unikátní možnosti ( technologie ) tkví v tom, že se elektrony v obale jadra atomu dostanou na vyšší energetickou hladinu a tím se účinek tohto produktu dostane na vyšší kvalitatívní úroveň v zmysle nahoře spomínanem.

Pro názornost zopakujeme jak probíha proces na konkrétním príkladu:
Hypotalamus syntetizuje na povel H-TECHNOLOGY neurohormony ( neurotransmitery ) příslušného orgánu, například aktivuje Langerhansovy buňky ( ostruvky slinivky břišní ) ve slinivce. Tento neurohormon putuje krevním řečištem až dosáhne oblasti slinivky, kde hledá příslušný eceptor na buňce. Jakmile ho najde, naváže na něj a přes tento receptor dá povel buňce, aby byla citlivá na inzulin. Dejme tomu, že buňka už je citlivá a žije ve smyslu informace, kterou ji přinesl příslušný neurohormon. Ovšem, aby byl efekt trvalý, musí se stimulace opakovat stále dokola, třeba pul roku. Protože než masa buňek přijde do stavu obnovení tak, aby byla slinivka schopná zase plně pracovat, nějakou dobu to trvá !!! A to je právě největší problém nekterých lidí. Lidé to dlouho nevydrží, navíc pul roku je absolutní minimu

Obchod a e-shop, kde si môžete kúpiť L-COMPLEX, H-TECHNOLOGY i B6, B12 a kyselinou listovou a MSM

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
20 652 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme