Pád Kabaly – koniec sveta, ako ho poznáme

Kabala chce ovládať aj tých, ktorí začínajú vidieť pravdu. Dokument Fall of the Cabal vytvorila vedkyňa a autorka Janet Ossebaard z Holandska. Obsahuje tisíce hodín výskumu. Žiada Vás, aby ste nič neakceptovali ako pravdu. Urobte si vlastný prieskum a všetko si overte. Janet Ossebaard bola dlho nezvestná. Koncom roka 2023 ju našli a vyhlásili, že spáchala samovraždu.

Celý 3 hodinový dokument si viete pozrieť s dabingom na facebooku TU. Ak by ho vymazali, nižšie nájdete jednotlivé časti s titulkami.

tvar-vetvy-zena-3317298-freepixabay

ČÁST 1 – Konec světa, jak jej známe aneb věci, co tě donutí se zamyslet…
Vypravěčka začíná nepříjemnými pravdami o nedávných požárech v Kalifornii, rtuti ve vakcínách, chemtrailech, sběru orgánů, plazech a satanských symbolech ve vatikánských budovách, 911, obětech falešných vlajek a podprahových zprávách v dětské zábavě. Pokud vám to nestačí, odhalí i umělé viry, mobilní telefony a televizory, které nás špehují, a otravování naší potravy společností Monsanto / Bayer. Co má toto vše společného? Mainstreamová média to zcela ignorují.

 

ČÁST 2 – Dolů králičí norou
Tato epizoda sleduje počátky hnutí QAnon s příklady kódovaných příspěvků a frází odhalujících tajné společnosti a politickou korupci. Diskutuje se o zapojení rodin Rothschildů a Rockefellerů do bankovnictví, Federálního rezervního systému a kontroly konvenční medicíny. Objevila se spojení George Sorose s NAMBLA a ANTIFA.

 

ČÁST 3 – Invaze cizinců
Je odhalena pravda o „invazi migrantů“ a jejím spojení s Georgem Sorosem. Vypravěč vysvětluje, jak MSM (masmédii) zkroucená fakta způsobila, že Trump vypadal špatně, ignorujíc jeho úsilí v boji proti obchodování s lidmi.

 

ČÁST 4 – „Milovníci“ dětí všude
Tato epizoda se ponoří do haitského skandálu obchodováním s dětmi z dětských domovů, který zahrnuje Clintonovu nadaci a zneužívání charitativních darů skupinami jako Oxfam a Červený kříž. Odhaluje pedofilní symboliku, kterou používají organizace oddané „pomoci dětem“ a jejich spojení s vysoce postavenými politiky. Odkrývá také hollywoodské spojení s pedofilií a nekontrolovatelné sexuální zneužívání dětí včetně dětských herců. Skutečně otevírá oči.

 

ČÁST 5 – Děti, umění a pizza
Sexualizace dětí a normalizace pedofilie, mimo jiné snižování hranice věku zletilosti soudci a politiky, jako jsou Ruth Bader Ginsberg a Theresa May a další. Loga pedofilů jsou používaná v reklamě, (Disneyho) filmech a karikaturách, službách na ochranu dětí, agenturách pro adopci, v politice atd. Pizz_gate, Comet Pingpong, úchylné umění a James Achilles Alefantes (Rothschild) a jeho přátelé.

 

ČÁST 6 – Manipulace s hlavními médii
Tato epizoda pojednává o rozsahu šíření falešných zpráv a propagandy hlavními zpravodajskými organizacemi, které je vlastní a proč je možnost volby iluzí. Odhaluje, jak se dezinformace používá k vylepšení podpory válek, utváření našeho vnímání lidí a událostí a propagace povídek. Události, které tento příběh nepodporují, se prostě nikdy neuvádějí. Snopes je také odhalen jako podvod.

 

ČÁST 7 – Čarodějnice a čarodějové
Diskuze vztahů kontroverzních umělců, jako je Maria Abramovic (známá svým „Duchovním vařením“), s vysoce postavenými lidmi, spolu se satanskými symboly v umění a zábavě. Kanibalismus je opakující se téma. Vyšetřují se podezřelé sebevraždy hudebníků a celebrit, které se staly obětí „smrti oběšením se za kliku“, včetně Kate Spade a Anthony Bourdaina. Zbytek videa je věnován holandským a britským královským rodinám a jejich spojení se známými pedofily a nacisty.

 

ČÁST 8 – Nad krály a královnami
Tato epizoda se ponoří do temné stránky pedofilie a odhaluje kulty, které se zabývají satanským rituálním zneužíváním a vraždami dětí pro adrenochrom. Zkoumá také asociaci britské královské rodiny, papeže a celebrit s těmito skupinami. Někdo Červené boty? A co genocida 50 000 domorodých kanadských dětí?

 

ČÁST 9 – Úsvit Nového Světa
Zkoumá se vzestup populistických hnutí po celém světě, jako jsou žluté vesty a Qanon. Zatímco si veřejnost uvědomuje existenci sexuálních kultů, jako je NXIVM, jsou skryty další skandály, jako je aféra Rosatom týkající se Clintonů. Připravte se na několik pecek o Obamovi, Johnovi McCainovi, Dalajlámovi a pravé identitě Usámy bin Ládina.

 

ČÁST 10 – Návrat krále
Poslední epizoda je plná naděje. Podporuje to teorie, že JFK Jr. je stále velmi naživu a pracuje s Donaldem Trumpem díky Q, aby se svět zbavil kabaly, která zabila jeho otce. Ukazují se některá vzrušující vodítka, která se týkají obálky časopisu George a knih Ingersolla Lockwooda. Kdo je tajemný Vincent Fusca? Můžeme se opravdu vrátit v čase? Vypravění nabízí, že jsme na pokraji nového paradigmatu, krásného nového světa volné energie, nového bankovního systému a nového zdravotnického systému. Může to být pravda? Modlím se, aby to tak bylo.

 

Keby videá zmazali, viete si celé stiahnuť z utoz.to, alebo pozrieť na otevrisvoumysl.cz, či gloria.tv

Ďalšie časti druhej série Kabala II

Kabala II. 1. část:

 

Kabala II. 2. část:

 

 

Kabala II. 3. část:

 

Kabala II. 4. část:

 

Ďalšie tohoto seriálu nájdete na stránke otevrisvoumysl.cz

Elixír mladosti, ktorý Báthoryová toľko chcela, skutočne existuje. Ale ak by ste ho chceli získať, museli by ste zaplatiť veľmi, veľmi vysokú cenu. Ak však o ňom zistíte celú pravdu, nebudete len šokovaní, ale obíde vás hrôza. Tou cenou sú nevinné detské životy. Svetová elita vytvorila rozsiahlu satanskú sieť na únosy, prepravu detí pre následnú výrobu elixíru a nezákonný obchod s ich orgánmi. Je to desivý zločin proti ľudskosti, ktorého obeťami sa stalo nepredstaviteľné množstvo dojčiat a malých detí. Tento elixír mladosti sa nazýva ADRENOCHROM. Jedná sa o odobratú krv detí s čo možno najvyššou koncentráciou adrenalínu.

Byly nalezeny hromadné hroby, kde byly pohřbeny tisíce a tisíce dětí ve vrstvách nad sebou … Povolená česká stránka o pedofílii. Jsou zde databáze tisíce dětí, možná i vašich! … Celebrity a pedofílie … Obchodování s orgány v Mexiku, Izraeli, Indii, Číně, Pákistánu, Turecku, Brazilii, Nepálu, Filipínách, Kosovu, Íránu a bývalých sovětských satelitech ve východní Evropě … Římskokatolická církev „systematicky“ chránila predátorské kněze a umožňovala zneužívání „desítek tisíc“ dětí … Program na kontrolu mysli Monarch … O hradu Matek Temnoty – místu vysoce privilegovaných lidí schopných, díky svým financím a kontaktům, uniknout z jakéhokoliv případu, se také říká, že je přímo v satanistickém trojúhelníku … Odchyt bezprizorních dětí (na adrenochrom, orgány, rituály, ale napřed vždy na sexuální obchod) … Rituál Matek Temnoty … Koncerty jako satanistické rituály … Belgie představuje jasné mocenské centrum kontroly mysli a týrání dětí … ILLUMINATI znamená osvícení! Protože ONI VŠICHNI VĚDÍ, to co vy ne … Osm milionů dětí zmizí po celém světě ročně a nelze je zachránit meditací, modlitbou a dokonce ani zvýšením vašich vibrací … Nyní je čas podívat se nechutné a děsivé pravdě do očí …  VSTUPTE DO RODINY SVĚTLA. Jste nositeli světla. RENEGÁDY, NIČITELI SYSTÉMU, NARODILI SE PRÁVĚ K TOMUTO ÚČELU. Chceme vás také informovat, že tento boj již vyhrává Světlo a vše, co se děje, je hra, která jde mimo časové osy. JAK RYCHLE se věci pro vás změní, je nyní zcela ve vašich rukou … viac v článku

Literatúra:

Dle poválečné dohody J.V.Stalina a rodů Rockefellera a Rotschielda, byla podepsána listinná – dohoda, kde se oba „chazarské“ rody zavázali „Vůdci Sovětského svazu J.V. Stalinovi“ k tomu, že dají pokoj populaci v Stalinově „východním bloku“ na „jeden lidský život“ ..t.j., že 75. let nebude mezi nimi a jejich „Západem“ na jedné straně a „Slovanským východem“ na straně druhé žádný konflikt většího rozměru a ani – světová válka!
Zkrátka příměří trvající 75 let mezi největšími nepřatelskými frakcemi této planety končí 24.6.2020!!!

vojna-zničenie-zúfalstvo-úzkosť-2930223-freepixabayZajímavé je, že ve stejný den, se konaly v Rusku oslavy „Dne vítězství“ a taky – velkolepá vojenská přehlídka, která se měla původně konat 3 září. A za zvláštních okolností a dle nařízení prezidenta Ruské federace V.V. Putina se bude konat právě v den ukončení platnosti „smlouvy o příměří“ před 75 lety, mezi potomky J.V.Stalina a potomky rodů Johna D. Rockefellera ml. a Louisa Nathaniela von Rothschilda.
Co se dá o celé situaci tak asi dodat? Ze znamení se dá vyčíst jedno.
Prezident Putin 24.6.2020 tedy v den vypršení smlouvy – dává jasně najevo silám „Deep State – Cabala“ nejen v USA a EU ale i po celé planetě, že se má mít „osa“ Washington, Londýn, Berlín, Zurrich na velkém pozoru, pokud by chtěli proti němu a Rusku něco – zkusit.
Je to signál a „jasný odkaz“ že je Rusko již dobře připraveno odrazit jakýkoliv útok nebo revanš ze strany Deep State – Cabala, neboli NWO. … čítajte ďalej

Ďalšie zaujímavé odkazy na videá a články:

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
22 551 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme