Cena ľudskej duše – MOVIR – systém na sledovanie a izoláciu ľudí

Film Osudový verdikt (Cena lidské duše – The Humanity Bureau) je podľa CSFD hodnotený ako treťotriedny film. Príbeh sa odohráva v roku 2030, vo svete zmietanom hospodárskou recesiou a prírodnými katastrofami. Úrad pre kontrolu populácie, každému, kto neprodukuje viac, ako je schopný spotrebovať (teda nie je pre spoločnosť užitočný) ponúka nový život a deportuje ho do „Nového raja“. Hlavný hrdina, Nicolas Cage, pracuje ako úradník, ktorý navštevuje ľudí v mieste ich bydliska a rozhoduje o ich premiestnení. Ale ani on, tak ako mnohí ľudia, ktorí sa tomu inštinktívne bránia, netušia, že Nový raj nie je nič iné, ako územie s plynovými komorami a mnohými krematóriami, teda štátom riadená genocída. Pozrite si úryvok:

Celý film si môžete online pozrieť na gloria.tv alebo sledujfilmy.online alebo bombuj.si alebo si ho stiahnuť z uloz.to

Dnes oveľa viac, ako v roku 2017 kedy bol film natočený, prináša mnoho odkazov, ktoré podľa Kónov stavby sveta musia paraziti ľudstvu oznámiť skôr ako to uskutočnia, aby za to neboli potrestaní. Viac o týchto pravidlách, ako aj zoznam filmov v prostredníctvom ktorých sa máme možnosť dozvedieť čo s nami zamýšľajú, sme zverejnili v článkoch:

Už v roku 2010 sme zdieľali prednášku Billa Gatesa, ktorý na konferencii TED povedal: „ak odvedieme vskutku skvelý kus práce na nových očkovacích látkach… môžeme znížiť [počet obyvateľov sveta] o 10 až 15%“. Ako sa to od vtedy vyvinulo.

O tom, že film Cena ľudskej duše – Osudový verdikt nie je iba fikcia svedčí aj Plán NASA na zničenie ľudstva, ktorý zahŕňa aj stratégie, ako zlomiť odpor nespokojného obyvateľstva v prípade, že by sa ľudia bránili svojmu zotročeniu. Mnoho z popísaných technológií ide ďaleko za bežné predstavy o boji štátu proti občanom – dajú sa nastaviť automatické titulky:

alebo vypočuť preklad:

Vo videu spomenutý klon:

A o tom, že aj Slovensko neostáva pozadu svedčí projekt Technickej univerzity v Košiciach pod názvom MOVIR na … ochranu rizikových a izolovaných skupín … A čo o tom píšu iní:

Jedinci s vysokým rizikom by boli dočasne premiestnení do bezpečných alebo ,zelených zón‘ zriadených na úrovni domácnosti, susedstva, tábora/sektora alebo komunity v závislosti od kontextu a prostredia. Mali by minimálny kontakt s rodinnými príslušníkmi a inými obyvateľmi s nízkym rizikom:

Monitorovacie zariadenia sa však testujú v každej krajine. Čina buduje jeden z najdokonalejších sledovacích systémov na sledovanie obyvateľov. Polícia Vám vo videu predvedie ako to celé funguje – video na facebooku.

Podľa generálneho riaditeľa jedného z najväčších svetových staviteľov bunkrov „súdneho dňa“ pre elitu, sa tí, ktorí sú v súčasnosti pri moci, obávajú „vzbury“ tých, ktorým vládnu. Ron Hubbard, generálny riaditeľ Atlas Survival Shelters, v rozhovore pre The Canadian Prepper tvrdí, že „biznis s budovaním bunkrov“ láme všetky rekordy, keďže elity sa obávajú prebudenia más:

Aké sú prognózy:

Cieľom tohto článku vás nie je vystrašiť, cieľom je načrtnúť vám reálnu situáciu, v ktorej sa práve nachádzame, a vysloviť určitý predpoklad možnej budúcnosti, do ktorej svojou ľahkovážnosťou bez rozmyslu smerujeme. Správne vyhodnotenie skutkového stavu je vždy základom k odhodlaniu a k prijatiu adekvátnych opatrení na zabránenie nepriaznivých situácií v našom okolí … čítať ďalej

Začali sme dystopickým filmom a skončíme známym Spielbergovým filmom z roku 2002 – Minority Report, ktorý nám ukazuje, že aké sú plány sledovania. Na základe prekognície tušiteľov polícia zatýka vrahov skôr, ako môžu vraždu uskutočniť. Aj tu hlavný hrdina Tom Cruise vôbec nepochybuje o spravedlivosti systému, kým sa sám nestane obeťou:

Celý film si môžete online pozrieť na sledujfilmy.online alebo bombuj.si alebo si ho stiahnuť z uloz.to

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 016 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme