Prečo je celá Zem plná hviezdicových pevností a kto a prečo ich vytvoril?

Určite ste už na rôznych dovolenkách navštívili hviezdicové pevnosti (iným názvom Starfort’s, citadelly, bastiony, …) o ktorých Vám sprievodcovia rozprávali, že slúžili na obranu a boli ťažko dobytné. V nasledovných videách sa však dozviete, aký bol ich skutočný účel a kto boli neznámi stavitelia, týchto záhadami opradených stavieb.

Kapitoly:
00:00 Čo sú Starfort’s?
08:10 Neuveriteľný výskyt
15:48 Tajomná technológia
22:24 Záhadní stavitelia

V druhej časti si ukážeme bastióny v novom svete, aj vo vzdialených kolóniách. Povieme si niečo o paradoxoch nedávnej minulosti, spojené s týmto nepochopeným systémom opevnenia, Napoleonom aj s nedávnou katastrofou, ktorá zásadne premenila tvár našej krajiny.

Kapitoly:
00:00 Americké East Coast
10:00 Stavitelia nového Sveta
18:00 Tajomní kolonisti
25:47 Nejasná história
34:00 Napoleon Bonaparte
41:40 Obávaná technológia

2. časť videa si viete pozrieť iba priamo na YouTube: STARFORT’S neboli Bastiony – 2

Teraz už vidíte, že všetky hviezdicové pevnosti postavila pred rokom 1700 všade po Zemi tá istá, rovnako rozvinutá civilizácia (na rozdiel od oficiálnej histórie), čo znamená, že došlo k resetu ľudstva a až potom, na rôznych kontinentoch začínali vznikať odlišné civilizácie žijúce dodnes – a pôvodné dejiny v učebniciach vystriedal DEJ iný. Tieto citadely disponovali technológiou, ktorá pravdepodobne súvisela s kymatikou – technológiou zvukových frekvencií, ktoré mali za úlohu harmonizovať vtedy žijúcich obyvateľov. Rôzne rezonátory si viete zadovážiť aj dnes:

Hviezdna forma „pevnosti“ je magická usporiadaná štruktúra, ktorá má podobne ako kryštál vlastnosť pôsobiť na priestor tak, aby nebol deštruktívny. Čo pomáha vytvárať takéto „harmonické pole“ je tečúca voda, respektíve jej éterická zložka. Starí ľudia nazývali tento druh éteru – AQUA.

AQUA je v neustálom pohybe,  meandruje, … Ak prúd vody míňa usporiadanú štruktúru – „hviezdu“ – potom sa éterický prúd (aqua) stáva jednosmerným – zvyšuje sa potenciál! Voda zároveň získava štruktúrované vlastnosti.

„Bašty – hviezdne pevnosti“ nie sú postavené len tak, ale s určitou geometriou, kde sú uhly udržiavané veľmi presne – zdá sa, že prísna geometria uhlov je potrebná na štruktúrovanie – prúd vody sa drží v týchto rohoch, vytvára veľa mikrovírov, pričom uvoľňuje éterickú energiu.

Je to akási „nabíjačka“, vďaka ktorej „hviezda“ získava energiu.

Preto sa pevnosti umiestňovali na riekach alebo na brehoch mora, kde je voda v pohybe. V zriedkavých prípadoch sa voda privádzala kanálmi, aby mohla omývať hviezdu – ako to bolo napríklad na vrchole kopca v pevnosti Elvas. Tu sú argumenty, prečo neslúžila na vojenské účely:

Architekti vytvorili vo vnútri pevnosti také podmienky, že ľudia mohli hovoriť iba pozitívne slová a zažívať iba pozitívne emócie. Voda v tele sa správne štruktúrovala a ľudia žili oveľa dlhšie ako dnes.

Ak človek hovorí slová s negatívnym významom (alebo sa nachádza v takom prostredí), tak voda v tele sa bude neustále deštruovať. Človek je tvorený prevažne z vody (60-80%). Štruktúrovaná voda je živá voda. S takouto štruktúrou sa človek vždy stáva mladším a prosperuje, ale voda bez štruktúry je mŕtva a tak človek neustále chorľavie a starne. Môže to byť aj jeden z dôvodov, že prečo boli naši predkovia takí vysokí. Neprestali rásť vo veku 20 rokov, ako je to v prípade moderných ľudí.

Z toho vyplýva, že pevnosti okolo starovekých miest boli potrebné nie na obranu pred nepriateľom, ako sa nám dnes hovorí, ale na to, aby obyvatelia týchto miest dosiahli nesmrteľnosť … viac v článku

Širšie súvislosti nájdete v pdf dokumente na pokračovanie:

Hviezdne mestá Starého sveta a jedno z vysvetlení, prečo sa tak stavali:

 

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
352 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme