Tajomstvo Beauty kozmetiky sa odkrýva

Aký je rozdiel medzi bežnou kozmetikou na trhu a Beauty Energy?

Záleží na tom, či ide o zloženie alebo účinky. V účinku bežná kozmetika väčšinou potláča daný problém dovnútra, čím ho vlastne odďaľuje. Niekde sa nám objaví vyrážka a našou hlavnou starosťou je, aby bola čo najskôr preč. Energy kozmetika nielen pomôže šetrne zahojiť miesto, ale tým, že veľmi ľahko preniká do organizmu, môže navyše pôsobiť priamo na mieste vzniku problému, teda na jeho príčinu.

artrin_renove

Beauty kozmetika od Energy
pre viac info klik na obrázok

Bežné kozmetické prípravky sa tiež stále usilujú recyklovať staré bunky, ktoré chcú udržať pri živote čo najdlhšie. Zo starého urobiť nové, alebo lepšie povedané, aby staré vyzeralo ako nové. Ale život nie je o tom, že si držíme staré. Život je nikdy sa nekončiaci pohyb a zmena – obnova. Stále niekde kvitne a silnie nový život a iný naopak odkvitá a uvädá… To je proces, ktorý sa nedá zastaviť. V prípade, že sa o to pokúsime, stojí nás to mnoho námahy a síl, ale výsledok nebýva trvalý a väčšinou ani dostatočný. “Recyklované” bunky nikdy nebudú skutočne svieže a celkom funkčné. Preto potrebujeme telu dodať podporu na to, aby mohlo vytvárať nové bunky (obnovovať). Krémy RENOVE sú spracované tak šetrne, že zostávajú živé (pri výrobe sa zahrievajú iba na nízku teplotu, aby sa spojili), a práve preto sú pre telo ľahko rozpoznateľné a dajú sa využiť na obnovu a výživu.

Pozrime sa teda aj na odlišnosť v zložení.

Krémy RENOVE obsahujú vysoký podiel bylín, nie sú v nich parabény, syntetické vône a farbivá, silikóny, SLS, ropné deriváty, minerálne oleje, geneticky modifikované organizmy, UV filtre, a tak ďalej. Práve preto ich telo dokáže ľahko využiť. Náš organizmus totiž veľmi dobre spozná rozdiel medzi olejom lisovaným a rafinovaným, medzi esenciou prírodnou a syntetickou. Vedome to nemusíme vždy zachytiť, ale naše bunky áno! Samy dobre prijímu krém s obsahom prírodných ingrediencií. Synteticky vyrobený materiál je pre telo nečitateľný a zaťažujúci. Telo ho teda nechce pustiť dovnútra – nevie si s ním rady a zapojí ochrannú funkciu, prirodzený filter. Obetuje vrstvu vrchných buniek, ktoré taký prípravok zadržia a nepustia do organizmu, aby nespôsobil väčší problém inde. Často nám tak na tvári vznikajú masky…

Bez mimiky a prirodzenosti.

Prečo zrovna päť krémov podľa piatich prvkov Pentagramu?

Pretože máme telové krémy, ktoré sa výborne osvedčili, a ich bylinky sú nastavené podľa prvkov Pentagramu. Chceli sme využiť múdrosť Pentagramu aj v starostlivosti o pleť a spojiť tak tradičnú čínsku medicínu so zdravým prístupom k telu. Pentagram obsahuje úplne všetko, ponúka všetky možnosti. A všetko v ňom krásne na seba nadväzuje – to je jedna z vecí, prečo si myslím, že takto vytvorená kozmetika je pre nás prínosom.

Telové krémy Pentagramu® sú veľmi silné a nie každý ich znesie na tvári. Je v nich 50% bylinného extraktu a ani ich vôňa nemusí byť každému príjemná. Keď je organizmus zanesený, tak pri ich použití telo “vyhodí odpad” prostredníctvom tváre. My mu vlastne urobíme krémom priestor a telo ho väčšinou využije. Čo je výborné, ale každý to nezvládne. Kvôli šetrnejšiemu prístupu máme preto k dispozícii Beauty kozmetiku. Optimalizovali sme v nej podiel bylinného extraktu na 16%, pridali vzácne oleje, prírodné esencie a ďalšie “dobroty” prospešné pre pleť aj celý organizmus. Beauty kozmetika bude najúžasnejšie pôsobiť v kombinácii s krémami na telo, prípadne s prípravkami na vnútorné použitie. Tak sa vlastne aj v tejto rovine dostávame k ucelenému prístupu, čo je podstata Pentagramu.

Autor: MUDr. KATEŘINA HIMMELOVÁ

tvar make-up free pixabay

Ak túžime po dokonalej pleti, musíme najskôr porozumieť svojmu telu!

Naša pokožka je zrkadlom vzájomného pôsobenia a ovplyvňovania medzi vonkajším svetom a stavom nášho vnútorného tela. Dokonalosť je odrazom jeho harmónie, jednotlivé nedokonalosti sú signálom vychýlenia biologickej rovnováhy.
S novinkou Energy – Pentagramom® ošetrujúcich krémov doplnených o prírodné revitalizačné sérum sa nám otvára jedinečná príležitosť nielen starostlivosti o svoju pleť, aby bola zdravá a krásna a my sme sa cítili dobre, ale tiež sa spojiť so samou sebou. Vďaka nim sa môžeme naladiť na samu seba, pracovať s intuíciou, odkrývať svoju podstatu a pomáhať sami sebe.

Je to zážitok, ktorý rozhodne nie sme zvyknutí očakávať od pleťovej kozmetiky.

Pomocou starostlivo vybraných a najúčinnejších ingrediencií sa staráme o pokožku, dodávame vnútornému organizmu silu a mysli vraciame potrebný pokoj.

Základné princípy
S najväčšou staroslivosťou a čistým úmyslom pristupujeme ku každému aspektu našich prípravkov. Vychádzajú z prírodných základov, sú šetrné k pleti, dobre sa vstrebávajú, príjemne sa aplikujú a dlhodobo pôsobia. Mimoriadne vysoké množstvo účinných látok v sebe spája metódy fytoterapie, aromaterapie, kryštáloterapie, tradičnej čínskej medicíny a biorezonancie tak, aby sme ich vzájomnou kombináciou dosiahli najlepší účinok.

Prírodné parfumy
Iba najvzácnejšie esencie v aromaterapeutickom množstve tvoria prírodný parfum, ktorý dodáva výnimočnosť každému z prípravkov. Sú nástrojom jemnej terapie, ktorá má obrovskú schopnosť zasiahnuť hlbokú myseľ a harmonizovať vnútornú silu. Pretože obsahujú samotnú podstatu bylín, sú najbohatšími látkami v rastlinnej ríši a mnohé z nich patria medzi najdrahšie.

Kvalita
Pri výrobe používame najkvalitnejšie a preverené suroviny vybrané tak, aby spĺňali náročné požiadavky prírodnej kozmetiky. Starostlivo vyberáme dodávateľov účinných látok a dokážeme s nimi spolupracovať tak, aby sme spoločne zaistili rešpekt k prirodzeným biorytmom rastlín, ich vysokú čistotu, energetickú hodnotu a účinnosť. Nepoužívame parabény, syntetické farbivá ani vône, minerálne oleje, akékoľvek ropné deriváty, geneticky modifikované organizmy, chemické UV filtre ani SLS.

Myšlienka Pentagramu
Základom kozmetiky zameranej na starostlivosť o pleť je rad piatich pleťových krémov RENOVE, vyvinutých podľa princípu harmónie piatich prvkov.
Päť unikátnych krémov, ktoré reprezentujú päť elementov tradičnej čínskej medicíny: Drevo, Oheň, Zem, Kov a Vodu. Päť prípravkov, z ktorých každý je svojím účinkom zameraný na určitú orgánovú skupinu, typ pleti, stav mysle alebo nerovnováhu vnútorného organizmu. Jednotlivé prípravky na seba nielen nadväzujú, ale sa aj vzájomne dopĺňajú, vyrovnávajú a tvoria ucelený systém.
Voľba správneho krému tak otvára priestor pre hravosť a predovšetkým vlastnú intuíciu. Či už vyberiete podľa vône, farby, nálady, alebo celkom konkrétnej potreby, Vaša voľba bude vždy správna.

Fytoterapia
Polykompozitný extrakt tvorí výnimočných 16% obsahu každého krému. V závislosti od konkrétneho prípravku sa skladá z 13 až 19 liečivých bylín starostlivo zostavených tak, aby dosahoval cielený terapeutický účinok.

Treťohorná termálna voda
Prirodzene prehrievaná a plná zemskej energie dodáva kozmetike širokú škálu vzácnych prvkov. Je silne mineralizovaná, ale jej zloženie je veľmi vyvážené. Je účinná a pokožka ju dobre znáša.

Ďalšie spoločné účinné látky
Arganový olej
Všetky kompozície obsahujú vzácny a veľmi kvalitný arganový olej, ktorý sa získava v berberských oblastiach severoafrického Maroka. Kombinácia kontrolovaného zberu vo voľnej prírode a ručného spracovania vytvára jeden z najčistejších a najúčinnejších olejov. Má vysoký podiel čistého vitamínu E, je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny a vykazuje silné antioxidačné vlastnosti. Pokožku chráni a vyživuje, je výbornou prevenciou vzniku vrások a vyhladzuje už existujúce vrásky.

Kyselina jantárová
Už v starom Egypte si faraóni nechávali zašívať pod kožu jantárové doštičky, pretože verili v ich omladzujúci efekt. Moderný výskum preukázal, že kyselina jantárová má tieto vlastnosti naozaj. Priamo ovplyvňuje bunkový metabolizmus a dôležité biochemické pochody.

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 825 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme