BIO-logická medicína – tretia revolúcia v medicíne

Rád by som naviazal na predchádzajúce 3 články, ktoré pre pochopenie súvislostí si odporúčam prečítať:

V medicíne doposiaľ môžeme hovoriť o 3 revolúciách

Tá prvá súvisela so štúdiom ľudského tela, čo bolo považované za tabu až hriech. Poznanie anatómie odkrylo mnohé, dovtedy nepoznané obzory. Obrovský skok zaznamenalo aj umývanie rúk pred kontaktom s človekom.

Tá druhá je spojená s objavom mikroskopu.

mikroskop-pixabay-free

Tretia revolúcia je spojená s Germánskou novou medicínou keď v r. 1981 Dr. Hamer zadefinoval, že aký typ emocionálneho stresu presne v ktorej časti mozgu spôsobí prepálenie synapsií. Rôzne časti mozgu sa vyvíjajú v rovnakých časoch embrionálneho štádia, ako určité orgány. Na základe viac než desaťtisíc pozorovaní chorých pacientov našiel spojitosti, že ktoré orgány a akým spôsobom sú poškodzované. Ba čo viac, došiel k záverom, že po skončení stresovej fázy si organizmus SÁM dané poškodenie za pomoci rôznych mikroorganizmov zreparuje, ako som o tom písal v 1. a 2. časti. Dodnes sa tieto poznatky pozorujú a potvrdzujú v mnohých krajinách. A tak Nová medicína v žiadnom prípade nepripúšťa pravdepodobné dohady na ktorých funguje školská medicína. Tam mnohokrát stačí určité % a už je to brané za fakt.

helicobacter-pixabay_free

Uveďme si príklad. Je všeobecne známe, že helikobakter pylori spôsobuje vredy. Zriedka sa však spomína, že len 30% ľudí, ktorí majú vred, majú aj helikobaktera. Napriek tomu bola za to v roku 2005 udelená Nobelova cena a tak sa už nik nezamýšľa nad skutočnosťou, že práve helikobakter je tá upratovacia čata, ktorá vzniknutú anomáliu v tráviacom trakte aj v tom najkyslejšom prostredí odstraňuje. A ak vred zlikviduje, tak odíde. Prečo mnohé vredy sú neliečiteľné aj roky? Nuž preto, lebo daný človek sa neustále nad niečím zožiera. A tak helikobakter nemôže prísť skôr, iba v liečebnej fáze po uvedomení si, že emócie neschopnosti niečo stráviť, nemali žiadny zmysel. Liečebná fáza môže mať rôznu dĺžku trvania v závislosti na tom, ako dlho nám niekto “ležal v žalúdku”. Je už teraz každému jasné, že prečo sa mnohým aj po silnej antibiotickej liečbe helikobakter vracia? Nuž aby zachránil človeka pred niečím horším.

Ešte jeden podobný príklad. V roku 2008 bola Nobelova cena udelená za papiloma vírus. Áno, nosí ho v sebe každá žena, ale rakovinu kŕčka maternice má len zlomok žien. A tak rakovinu nemôže spôsobovať. Preto očkovanie aj proti tomuto členovi reparačného servisu, nebude riešiť rakovinu u žien. Položme si otázku. Ide o biznis, alebo o nepochopenie zákonov, že nič v organizme nie je náhodné a všetko má svoj zmysel pre predĺženie života?

O mnohých praktikách schvaľovania liekov si odporúčam pozrieť dokumentárny film VAXXED Dr. Andrewa Wakefielda „Zaočkovaní: od zatĺkania ku katastrofe“ ako aj jeho sprievodné prednášky a články. Či mnoho ďalších dokumentov.

Vráťme sa však Dr. Hamerovi, ktorý bol niekoľkokrát súdený a väznený za jeho úspešné postupy hlavne pri rakovine. Naopak nezmanipulované štatistiky mapujúce pacientov viac ako 5 rokov po “liečbe” chemoterapiou, hovoria jasne o veľmi malom počte ľudí, ktorí prežili (nedosahujú ani 10%). Ide teda o “liečenie” rakoviny?

Dr. Hamerovi v roku 2007, pri jednom z mnohých obvinení, preskúmali kartotéky viac ako 6.000 pacientov, ktorých liečil. Všetci boli vyhľadaní rakúskymi vyšetrovateľmi a viac ako 5.000 ich žilo aj po 7 – 9 rokoch! Je to z dôvodu, že ak sa človek opäť nevráti k svojim bôľom a pritom jeho organizmus nebol atakovaný imunitu znižujúcimi  a zdravé tkanivá rozožierajúcimi chemoterapeutickými látkami, po odstránení rozbujneného tkaniva mikroorganizmami – teda po skončení liečebnej fázy – rakovina zmizne a človek je ešte zdravší ako bol predtým, kým opäť neprežije emocionálny konflikt.

Treba podotknúť, že to musí ísť ruka v ruke so zdravou stravou, nevystavovaniu sa škodlivým žiareniam, … o čom si povieme viac v ďalšom pokračovaní.

Na rozdiel od toho klasická medicína hovorí, že rakovina nemôže zmiznúť sama od seba a ak náhodou zmizne a pacient zázrakom prežije, “prizná”, že šlo o nesprávnu diagnózu.

Viac v rozhovore:

Je dôležité, aby sme v liečebnej fáze čo najmenej bránili regenerácii organizmu, poprípade mu pomohli. Na to máme aj mnoho doplnkov, ako napr Annona Muricata, ktorá je na rozdiel od cytostatík schopná vďaka anonovým  acetogenínom likvidovať aj multirezistentné rakovinové bunky. K tomu Cytosan do svojich makromolekulárnych sietí podobne ako pavúk chytá svoje obete. Koncentrát z pentagramu ich nasmeruje na miesto určenia a Spirulina (okrem doplnenia potrebných látok) a ďalšie zelené potraviny pomôžu vyniesť z tela von všetko, čo tam nepatrí. Aby črevo, ako náš najdôležitejší orgán, toto všetko stihlo obhospodáriť, potrebujeme ho podporiť probiotikami ako sme si písali minule. Nezabúdajme ani na čaje ako Lapacho, alebo Uncaria. Na podporu imunity môžeme použiť aj Drags imun.

Ing. Peter Tóth – Regeneračné centrum Košice

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
4 846 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme