Omyly virologů. Jsou viry rozkládající se tkáň?

Spolek RESETHEUS (Return to Essential Scientific Ethos and Transparency) pro obnovu základního vědeckého étosu, transparentnosti a svobody v akademickém výzkumu ve prospěch všech živých bytostí – uvádí:

Spory o tom, zda byl virus SARS-CoV-2 někdy izolován nebo purifikován, pokračují. S použitím zdravého rozumu, zákonů logiky a vědeckého přístupu však musí každý nezaujatý člověk dojít k závěru, že virus SARS- CoV-2 nebyl nikdy izolován ani purifikován. Z toho důvodu nelze najít žádné potvrzení existence viru. Z této skutečnosti vyplývají následující logické, racionální a vědecké důsledky:

  1. není možné popsat strukturu a složení něčeho, o čem se neprokázalo, že existuje, včetně přítomnosti, struktury a funkce jakéhokoli hypotetického „spike“ nebo dalších proteinů,
  2. genetická sekvence něčeho, co nebylo nikdy nalezeno, nemůže být popsána,
  3. „varianty“ něčeho, o čem se neprokázalo, že existuje, nelze popsat,
  4. není možné prokázat, že SARS-CoV-2 způsobuje onemocnění zvané Covid-19 … čtěte víc

Briliantní a komplexně poskládaný dokument. Teorie virů, Covid19 a mýtus o nákaze byly zde důkladně vyvráceny a zničeny. Jsou základy zdravotnické vědy záměrně založené na lži? Seznamte se s prací Dr. Antoina Béchampa, Dr. Andrew Kaufmana, Dr. Stefana Lanky a dalších. Teorie choroboplodných zárodků, která je zcela očividně mylná. Prokázáno to bylo mnohokrát a poprvé už skoro před 100 lety! Přesto se dodnes učí ve školách a moderní medicína bez ní nedokáže existovat. Louis Pasteur byl podvodník. Všichni, kteří opírají svoji práci o jeho závěry jsou na omylu. Moderní věda neplní zlaté standardy a tudíž již fakticky nejde o vědu, ale o šarlatánství. Experimenty virologů, které nenaplňují Kochovy postuláty jsou podvod!

Ve videu zmíněný film Biochemie vyvrací koronu – Biochemistry Debunks Corona i na ulozto.sk, nebo na odysse.com:

Dr. Stefan Lanka Ph.D. – Chybná interpretace viru

Dr. Stefan Lanka, Ph.D. je molekulární biolog a ex-virolog … jako první explicitně poukázal na to, že neexistuje vědecký důkaz o existenci viru HIV ani ostatních virů, o kterých se předpokládá, že způsobují lidská onemocnění. V diskusi s Jardou Duškem a Davidem Šubíkem se bude věnovat tomu, jaké vědecké omyly vedly západní medicínu k tomu, aby vůbec stvořila koncept “viru“ (z latiny virus = jed) a proč na něm dodnes tak slepě lpí, jakkoli nejlepším důkazem toho, že viry neexistují, je virologická literatura sama o sobě. Viac v článku a videu, nakoľko YouTube to stále maže.

Zamyslenie vyhľadávanej psychosomatičky Antonie Krzemieňovej, ktorá poodhalí záhadu fungovania obranného systému tela človeka. Akú funkciu majú vírusy a baktérie v našom tele? Škodia alebo naopak pomáhajú telu? Odborná téma podaná ľudskou rečou, dodá informácie pre upokojenie ľudských emócii v období „pandémie“ a karantén:

falosna-pandemia-kritika-vedcov-a-lekarov

Literatúra
klik na obr.

Ak niekto rozumie po maďarsky, odporúčame vysvetlenie lekára, že prečo neexistujú vírusy, ktoré nás môžu infikovať:

virova-manie-kolektiv-autorov

viac info – klik na obrázok

Je nový koronaviru$ umělého původu, jak tvrdí paní Peková?
Už ho někdo někde izoloval a purifikoval z jakéhokoliv vzorku člověka, netopýra či veverky?
Našel už někdo někde jeho genom kompletní nebo ho budou stále dokola skládat v počítači a dělat u toho chyby zvané varianty?
Žijí virologové v paralelním vesmíru?
Co je ta slavná sekvenace? …:

… jasná fakta o PCR „testech“, o neizolaci „viru“, lidské doměnky o práci SUKL vs. realita, celá plandémie stojí na doměnkách a Egách vysoko postavených, archív of. komunikace s MZČR …:

Celý rozhovor na bitchute.com

Pohľad šamanky Namu Fialovej aj na vyjadrenia Dr. Pekovej. Pod videom odkaz s bližším ozrejmením, ako vníma Germánska nová medicína vírusy.

Ministerstvo zdravotníctva berlínskeho senátu oficiálne potvrdilo to, čomu sa v minulosti hovorilo konšpiračná teória. PCR test NIE je schopný rozlíšiť medzi vírom, ktorý sa môže množiť, a vírom, ktorý sa množiť nemôže … viac v článku:

Pandémia bola vopred dávno plánovaná:

Francúzsky investigatívny novinár Philippe Aimar počas vlastného vyšetrovania pochopil, že tzv. pandémia je ťažká manipulácia a podvod. Odhalenie, že všetko v súvislosti s pandémiou bolo pripravované dávno vopred a kto za tým celým je … viac info a video

S implementací svého Velkého resetu plánuje Světové ekonomické fórum(WEF) regulovat duševní vlastnictví, ceny a výrobu léčiv a vakcín COVID-19 po celém světě … Podle WEF má být rok 2023 rokem, kdy má dojít ke konečné transformaci kapitalismu na socialistickou diktaturu … mělo by dojít k plnému sledování občana jako digitálního, zcela transparentního člověka … Světové ekonomické fórum vědomě plánuje zničit živobytí drtivé většiny lidí a věří, že jim to dá příležitost přetvořit naši globální ekonomiku podle vizí Klause Schwaba … viac info

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
3 002 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme