Bačov šalát alebo protirakovinová bomba?

bacov salatVšetci, ktorí sa zaujímate o tematiku, ako zdolať, alebo predchádzať rakovine ste sa určite stretli s Budwigovej receptom  kde autorka mieša tvaroh s mletými ľanovými semiačkami a ľanovým olejom

Mnohí, aby im to chutilo pridávajú k tomu banán, med, …  čo sťažuje trávenie a pre ľudí, ktorí potrebujú zlikvidovať nádorové bunky (teda ich odrezať od energetického zdroja, čím je cukor),  sa naopak spomínaný banán, či med stáva výživou pre rakovinu. Pre väčšinu zdravých ľudí je nizkosacharidová strava veľmi prospešná, tak u ľudí s rakovinou je nevyhnutná.

Ing. Tomáš Zabó, vitarián aplikujúci ketogénnu výživu a bádateľ nie len v oblasti liečby rakoviny, ale hlavne spôsobu života bez chorôb mi ukázal, ako by sa dal Budwigovej protokol ešte vylepšiť a čím nahradiť spomínaný tvaroh. Napadlo mu, že to čo poznáme my, Budwigová asi nepoznala a to je 100% kozia, alebo ovčia (samozrejme nepasterizovaná) bryndza. Toto je na rozdiel od tvarohu oveľa stráviteľnejšia mliečna bielkovina, navyše živá potravina plná potrebných laktogénnych baktérií. Tvaroh však, okrem bielkoviny obsahuje aj síru a tú doplníte preparátom MSM, aby Budwigovej protokol fungoval ešte lepšie.

A aby z toho nebol len nejaký nechutný liek, ponúkam Vám recept, ktorý zatiaľ každý, kto ho ochutnal, označil za neskutočnú baštu.

Bačov šalát alebo protirakovinová bomba?

ingrediencie bacov salatAko základ môžete pokrájať paradajky, uhorky (ja obe šúpem, pre ľahšiu stráviteľnosť), reďkovky, topinambury, cibuľu, cesnak, … ale hlavne rôzne zelené vňate a šaláty zo záhradky.

Posoliť himalájskou soľou. Ja veľmi rád používam umeocot. Môžete použiť protirakovinové korenie, ktorým je kurkuma,  ale bez čierneho korenia by sa neaktivovali jej liečebné účinky, takže vždy pridáme peper cca v pomere 3:1 (minimálne 5:1). Môžeme pridať aj pár kvapiek chilli.

Primiešame 1-2 polievkové lyžice nepasterizovanej bryndze a dolejeme konopný olejĽanový olej používame iba v prípade, že máme istotu, že pri lisovaní nedošlo k zvýšenej teplote a nezačal oxidovať, lebo konzumovať fermež, je skôr na vyvolanie, než likvidáciu rakoviny. Ak je horký, tak ho určite používajme už len na maľovanie. Idálny je ľaničníkový olej – z pravekého ľanu. Na doplnenie D vitamínu môžete zas priliať tento olej, alebo iné oleje s vysokým obsahom omega 3 s pridaným jódom, Q10 a Tokotrienolmi. Výbornú hubovú chuť dosiahnete ak posypete šalát týmto Cordyceps práškom – je to doplnok výživy, ktorý ak niekto užíva (ako tvrdí Dr. Šula), nemôže byť chorý. Podobne môžete použiť Reishi prášok. Na záver môžte posypať konopnými semiačkami.

Ak máte tráviace problémy, nekombinujte cesnak a cibuľu s bryndzou, používajte menej surovín a odporúčam zeleninu kvasiť (hlavne v zime) či už krátkym kvasením (niekoľko hodín) alebo konzumovať kvasenú zeleninu (kyslá kapusta, kvašáky, …)

Chýbajú Vám v tom pomleté ľanové semiačka? Tie ja dávam do druhého jedla:

Dobrú chuť. Budeme radi, ak nám napíšete, ako Vám chutilo

Spoliehať sa na jednu alternatívnu liečbu je nezodpovedné

Na doplnenie by som rád uviedol, že spoliehať sa na tento jeden, alebo iný recept pri liečbe rakoviny je nezodpovedné. Do liečby je nutné zapojiť všetky fungujúce metódy

Začnite sa v tejto oblasti vzdelávať a nedovoľte na sebe experimentovať. Väčšina onkológov by sebe chemoterapiu nenasadila.

Hlavne s rakovinou nebojujte, ale ju prijmite. Od mnohých ľudí som počul „Prečo práve ja!“ Ak v živote prijmete hocijakú situáciu s láskou, budete žiť v radosti, a zrušíte vrátením sa do minulosti štartovaciu príčinu, kedy rakovina vznikla a odpustíte všetkým aj sebe a o odpustenie požiadate (samozrejme na úrovni srdca – emócií (nie rozumu), choroba sa nemá prečo ďalej demonštrovať, tak ako to popisuje Dr. Hamer a potom je už len otázkou času, kedy sa aj s rakovinou organizmus popasuje sám.

Peter Tóth

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
9 132 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme