Až se vzbudí atlanťané – pozměněná hisTORie

Rozšířili přeživší dávného globálního kataklyzmu svou kulturu a technologie po planetě?
Jak dávné je “dávné”?
Podivili jste se někdy nad podobností lidí z mnoha koutů světa, runami a dalšími písemnostmi, jazyky a vykopávkami technologických zázraků?
Fascinovala vás kdy mytologie?

První díl série neobvyklého pohledu a zakázané historie, o starých rukopisech, vykopávkách, stavbách a především o bývalé, celosvětové kultuře potomků Atlanťanů a Hyperborejců, zničené „kýmsi“ a zastřené činností svaté církve katolické během 15. – 18. století, ve které pokračuje současná, akademická hisTORie:

Joseph Scaliger (1540 – 1609) vymyslel koncepci hisTORie (tj. FILTR ZNALOSTÍ) se všemi souvisejícími principy, jako je vývoj Země a národů a to až do 16. a 17.století. Cílem je skrýt tisíciletou Državu Slavjanů a Árijců a to Rassénii, Velkou Skýtii a Velkou Tartárii, a toto období překrýt historickým falzem tzv. západní civilizace … viac info

Druhý díl uvádí staré, přesné mapy, učení Véd, mezinárodní a mezi náboženskou spolupráci v udržování starých tradic v minulosti a velice kraťoučce se zabývá i původem Arijců, potomků Hyperborejců, a zajímavými schopnostmi těchto lidí.
Zmiňuje se i o asijských Frácích, v Evropě Druidech.
Pohlédneme na překroucení lidské historie, ohněm a mečem, jezuity svaté inkvizice 15. – ? století, počínaje jistým Scaligerem:

Prvé informácie o Hyperborei pochádzajú z dávnych čias. Najstarší historici ju spomínali vo svojich spisoch Hyperborejcov, čo je dôkazom jej existencie. Slovo „Hyperborean“ znamenalo „ten, kto žije za Boreasom (severný vietor)“ alebo „ten, kto žije na severe“ … Hyperborejci disponovali mnohými zručnosťami – vedeli ovládať počasie, lietať na veľké vzdialenosti (nie nadarmo bol Perzeus z Hyperborean zobrazený krídlami na sandáloch), stavať veľké budovy a oveľa viac … Nikdy neochoreli a žili bez sporov v nekonečnom šťastí … Hyperborea zomrela (išla pod vodu) kvôli akejsi kataklizme … Niektorí vedci sa domnievajú, že prežívajúci Hyperboreáni, ktorým sa podarilo presťahovať na územie severnej Európy a Ázie, sa rozšírili po celom svete a vytvorili nové národy. Stavali pyramídy ako v Egypte, veľa chrámov ako v Grécku, postavili Stonehenge a Arkaim. Jedným z priamych potomkov Hyperborejcov sú Slovania … viac info

Třetí díl je opět především skicou toho, co přijde.
Nastíní to, co Syvinka nazývá parazité, uvede Atlanťany a Hyperborejce, Velesovu Knihu, jak se dělá pavěda a seznámí nás s jedním z prakticky neznámých kalendářů starým círka 7500 roků a místy prý dodnes používaným:

Sinajské desky z Rumunska, maďarský kodex Rochong a jak se oficiální věda staví k „nevhodným“ artefaktům. Vindolanda tabulky a Oxyrhynchus papyrusy z Egypta, utajování nálezů falešnými historiky.
Robert Newton, Anatolij Fomenko – zatmění Měsíce a přeorané dějiny:

Odkazy:
1. romanianhistoryandculture.com
2. zmazané video
3. Vindolandove tabuľky
4. oxyrhynchus papyri

Problematika datování pomocí radioaktivního uhlíku C14 a použití dendrochronologie (letokruhů) plus úvodní slovo k oficiální mystifikaci období Reformace a jejího účelu:

5. www.kramola.info – zabudnuté dejiny planéty
6. nefunguje

Podvodná, papežská machinace s přechodem na gregoriánský kalendář a natahování minulosti až o tisíce let padělanými a „upravovanými“ dokumenty z univerzitních dílen a co k tomu měl co říct Issac Newton a mnoho dalších vzdělanců:

Muslimská Vídeň? Scaligerova tisíciletá doba prázdna vyplněná stíny skutečnosti. Bylo křesťanství a islám dvěmi tvářemi jedné víry? Arabština v Rusku a Ježíš, duch Aláha. Slavnostní límec německého císaře z arabského sekáče. Archeologický terorismus a překlady sumerských tabulek:

Bílí Samurajové z Ruska v křesťanském Japonsku, americko – britské napadení Japonska a vyvraždění Samurajů, japonské megality a neoklasicizmus, samurajský půlměsíc:

Slovanské kroje afrických Berberů, kosmopolitní Egypt a dvoumetrové blond mumie, Dogonové a Sírius, mexická pyramida v Cholule a další pohřby staveb, “zhulákaní” kartografové a středověké mapy kvetoucí Sahary, vyschlé přehrady v srdci pouští, Saharské oko a mumie zfetované kokainem, Konstantinopol a světový obchod:

Pyramídy neboli budované ako hrobky – KEMET.sk
Ďalšie časti (11 – 31) s CZ titulkami
Ďalšie časti (32-47) v angličtie. Dajú sa nastaviť automatické titulky

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
1 899 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme