Plánované biologické zbrane a experimenty na ľuďoch

Zamysleli ste sa nad tým, prečo je v súčasnosti tak veľa ľudí chorých a nemocnice preplnené očkovanými? Že by vakcíny zlyhali? Nie. Robia presne to, na čo boli navrhnuté.

muž-striekačka-droga-6916646-freepixabay

Od roku 1950 prevádzkovala CIA projekt MK ULTRA na ovládanie mysle, pod zámienkou liečenia psychických chorôb. Výskum sa vedome vykonával v cca 80 inštitúciach pod záštitou farmaceutických firiem vrátane 44 vysokých škôl a univerzít, nemocníc, väzení, … Účastníci projektu dostávali LSD, iné drogy, či rôzne jedy, boli hypnotizovaní, sexuálne zneužívaní a niektorí boli mučení. Pokusy boli väčšinou vykonávané na občanoch USA a Kanady bez ich vedomia. Program bol oficiálne zastavený až v roku 1973, kedy vtedajší riaditeľ CIA Richard Helms nariadil projekt ukončiť, a záznamy zlikvidovať.  Všetky sa ale zničiť nepodarilo a v r.1975 sa to dostalo do správ, čo vyústilo do rozsiahleho vyšetrovania.
Táto konšpiračná teória sa zmenila na konšpiračnú realitu až po takmer 10-ich rokoch od svojho vzniku, kedy hore-uvedené skutočnosti prehlásil za pravdivé Najvyšší súd v r.1985.

O projekte MK NAOMI a ďalších projektoch, však už málokto vie a Wikipédia to opäť nadľahčuje. Bol to spoločný projekt CIA a divízie špeciálnych operácií (SO) vo Fort Detricku. H.P. Albarelli Jr. napísal o tom knihu STRAŠNÁ CHYBA v ktorej cituje biochemika:

Naša misia bola celkom jednoduchá a vecná. Poskytnúť CIA všetky možné prostriedky na zmrzačenie alebo zabitie cieľových skupín alebo jednotlivcov pomocou toxických a smrtiacich látok a biochemických činidiel. Tvrdo sme na tom pracovali a dosiahli sme to.

A vymenúva kľúčové ciele projektu:

Ako odstaviť nežiaducich ľudí tak, aby smrť vyzerala prirodzene (rakovina, infarkt, …)

To isté memorandum cituje prípad ruského väzňa:

… bol vystavený rutinnému zastrašovaniu, oslepujúcemu svetlu a tvrdšiemu zaobchádzaniu, po ktorom nasledoval inzulínový šok.

Nič nie je náhoda, všetko je starostlivo pripravené a naplánované. Chemtrails, GMO, jedy v potravinách, vode a pôde, jedy namiesto liekov, chemoterapia a iné vražedné protokoly alopatickej medicíny, … Hydrochlorochin, Ivermectin, ani žiadna chemikália nedokáže vyliečiť chorobu, ktorá je spôsobená otravou a toxínmi.

Bežný človek sa v neprebernom množstve cielených „senzácií“ vytvorené ako dezinformačné konšpiračné kačice stráca a tak skutočné nebezpečenstvá berie na ľahkú váhu, alebo zosmiešňuje.

Nasledovný dokument Vám priblíži mnohé oblasti o ktorých sme na týchto stránkách už mnoho písali. Cieľom je presvedčiť ľudí, že existuje smrteľné vírusové ochorenie a potom ich likvidovať jedovatými látkami. Tak ako to bolo pri HIV. Určitým skupinám ľudí nanútili vopred pripravený PCR test a po „preukázaní“ pozitivity im nasadili „liek“ AZT, ktorý ich otrávil a pomaly zabil:

V dokumente spomenuté:

Vygooglite si číslo US65006148 B2 a nájdete schválený patent na ovplyvňovanie nervovej sústavy človeka pomocou elektromagnetického vyžarovania poľa z monitorov Tv, Pc, Mobilov (napr. pulzy obrázkov vo frekvencii 0,5 až 2,4 Hz) … Ďalšia ‚konšpirácia‘ potvrdená.

58 PATENTŮ ZBRANÍ S ŘÍZENOU ENERGIÍ PRO OVLÁDÁNÍ MYSLI:

1. US 6091994 A. Manipulace s pulsy nervového systému.
2. US 6488617 Bl . Zařízení pro požadovaný stav mozku.
3. US 7629918 B2 . Radiofrekvenčně směrovaná energie.
4. … viac na telegrame aj tu

Ak sa Vám článok páčil, vopred ďakujeme za jeho zdieľanie:
2 542 pozretí

Všetky informácie uvedené na stránkach Znanie sú od nezávislých prispievateľov, alebo len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú čitateľov nahrádzať bežnú nevyhnutnú lekársku starostlivosť, či urgentnú medicínu, ani k tvrdeniam o liečivých účinkoch produktov, či postupov. Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi tejto stránky, ktorá nenesie zodpovednosť za nesprávne informácie. E-press dáva priestor na slobodu prejavu a právo na informácie, ktoré zaručuje
Ústavný zákon č. 460/1992 Zb. čl. 26 Ústavy SR.>
...Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu...

Ak kliknete ľavou myšou na ľubovoľné na modro zafarbené slovo, otvorí sa Vám o tom viac informácií. Ak niektorý odkaz nefunguje, budeme radi, ak nám o tom napíšete na [email protected] Ďakujeme